theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010


Τα Νέα του     Α.Ο.  ΝΕΔΑΣ

Η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας μέχρι σήμερα (8η αγωνιστική) δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική.  Παρότι υπάρχει πλέον συγκροτημένη διοίκηση στο σωματείο με οργάνωση δουλειάς, επιμερισμό αρμοδιοτήτων, μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα αλλά και καλή προετοιμασία και ικανοποιητική συμμετοχή στην προπόνηση, η συγκομιδή βαθμών είναι μόλις 9 βαθμοί σε 6 αγώνες και η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά κάτω από τη μέση του πίνακα.  Ευτυχώς την 8η αγωνιστική στον αγώνα με τον Ηρακλή Παλαιομπαρμπάσαινας στο γήπεδό μας η ομάδα επανήλθε στις νίκες και μάλιστα με το εντυπωσιακό σκορ 4-0. Σκόραραν ο Σαράντος Κανελλόπουλος, ο Γιώργος Τριγάζης, ο Αλ. Λάμπρης και ο Καταλίν. Ας ελπίσουμε ότι θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα.
Η διοίκηση της Ομάδας (Μάκης Κατσικαρώνης,  Νίκ. Χαλμούκης,  Γιώργος  Κατσικαρώνης, Θαν. Παπαθεοδώρου, Χρ. Γερόσταθος, Νώντας Τριγάζης και Βας. Τσιλιβήτας) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, όπου αγωνίζεται, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Τα έξοδα υπολογίζονται σε 7-8.000 ΕΥΡΩ για όλη την αγωνιστική περίοδο.
Ελπίζουμε ότι με την καλή οργάνωση, τη σωστή δουλειά, την επιμονή, το πάθος και την αγάπη για την ομάδα, σύντομα θα έλθει η αγωνιστική ανάκαμψη, δεδομένης και της διακοπής του πρωταθλήματος για 20 ημέρες λόγω των εκλογών.  
Εγράφη από το Θαν. Παπαθεοδώρου

Σημείωση Θ.Κ,  

Αξίζει να τονισθούν τα εξής:  
  • ·         Η λειτουργία της ομάδας είναι από πολύ καλή έως άριστη σε όλους τους τομείς (μέριμνα για τους παίκτες, φροντίδα για το απαραίτητο υλικό, καθαριότητα και σειρά στους χώρους του γηπέδου, και το ήθος και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών   υποδειγματική. Σε αυτό τον τομέα ο πήχυς της διοίκησης είναι   πολύ υψηλός. Κανείς παίκτης να μην δεχτεί κόκκινη κάρτα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους της διοίκησης αλλά περισσότερο στο Θαν. Παπαθεοδώρου που επιμελείται όλων των θεμάτων, από τα οικονομικά έως τη Γραμματείας.
  • ·         Πλέον ο Α.Ο. ΝΕΔΑΣ μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, που πρέπει να αποτελέσει με τον αντίστοιχο σύλλογο των Γιαννιτσοχωριτών Αθήνας έναν ΕΝΙΑΙΟ, πρέπει να αναβαθμισθούν και να αποτελέσουν το Υπουργείο Πολιτισμού του χωριού, όπου θα έχουν πρόνοια την καλλιέργεια της κουλτούρας και την ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου του χωριού, που είναι πολύ χαμηλό, όπως εξάλλου και όλου του δήμου Ζαχάρως.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου