theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΚΑΙ Η SUGARTOWN
ΠΡΑΞΗ 3η  " η ξεφτίλα" 

Η ΝΕΔΑ του Αλεξανδρόπουλου (εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι) και ο Μπούσμπουρας στις 27/12/2010 έστειλαν εξώδικη Διαμαρτυρία-Δήλωση-Πρόσκληση προς τους 16 εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους του Πανταζή, το Δήμο Ζαχάρως και τον Πρϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου. 
Με αυτή   καταγγέλλεται η πρόσκληση για ορκωμοσία την 19-12-2010 ως παράνομη και άκυρη καθότι ο τελών σε αργία Δήμαρχος, που έκανε την πρόσκληση, δεν δύναται να ασκεί τα καθήκοντά του. 
Στη συνέχεια, αφού επιφυλάσσονται κάθε νόμιμου δικαιώματος κατά του Ν. Χαραλαμπόπουλου και Χ. Βλάχου, επειδή αυτοί δεν άσκησαν το δικαίωμα της πρόσκλησης, ως πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλοι, σύμφωνα με τον νόμο, καλούν όλους τους υπόλοιπους συμβούλους του Πανταζή, καθένας με τη σειρά εκλογής του αποκλείοντας ο προηγούμενος τους επομένους, να ορίσουν τα της ορκωμοσίας, τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες.  
Τελικά ρητώς δηλώνουν ότι εφόσον δεν προσκληθούν θα προσέλθουν αυτοβούλως στις 30-12-2010 και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου για να ορκιστούν και καλούν τον Προϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών να φροντίσει για τα …καθέκαστα.

Εντωμεταξύ ο τελών σε αργία  Δήμαρχος, όπως γράψαμε χθες,  συνέχισε τον …σκοπό του.
Η συνέχεια προμηνύεται θυελλώδης και ευτράπελη.    
 Έχει να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου