theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ 2.....


Η όλη γιορτή ήταν φαντασμαγορική με τα όλα της!!! Δεσποτάδες και παπάδες μαζί με όλους τους βουλευτάδες του νομού, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τον αντιπεριφερειάρχη Καφύρα και τον Πανταζή αν και δήμαρχος σε αργία όλοι παρόντες και συναγελαζόμενοι  ...ΣΤΗΝ ΚΌΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ....
Αξιοσημείωτο της αντιμετώπισης από τους κατοίκους ήταν τα εξής δύο:
  • Όταν ο Άγιος Δέσποτας  Τριφυλλίας-Ολυμπίας άρχισε το λόγο του με την προσφώνηση εντιμότατε κύριε Δήμαρχε, ο περισσότερος κόσμος εξήλθε από την εκκλησία.
  • Μετά την περίλαμπρη(;) λειτουργεία στη δεξίωση για τους επίσημους στο καφενείο του Πούρνου (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!) συμμετείχαν ελάχιστοι από τους κατοίκους, οι υπόλοιποι ήταν απέναντι στο καφενείο του Δαμικούκα.  
Το είπαμε και το φωνάζουμε: Οι κύριοι υπεύθυνοι για την ανώμαλη κατάσταση στο δήμο μας είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ούτε μια επερώτηση στη βουλή) και ο πρώην νομάρχης και  νυν αντιπεριφερειάρχης Καφύρας (ως άμεσα προϊστάμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια έπαιζε και παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου!! ). Στον Αποστολόπουλο και τους λοιπούς της Περιφέρειας τα έχουμε ψάλλει ..αλλά δυστυχώς ..τα ίδια …. Θα δούμε. Το μόνο θετικό είναι που ξεμπλέξαμε ήταν από τους ..Κυριους - Κυρίους Αναπληρωματικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου