theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ο ΔΗΜΟΣ SUGAR TOWN  ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ –ΦΙΓΑΛΙΑΣ;
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!
Οι άλλοι δήμοι της χώρας τρέχουν να προλάβουν για να υλοποιήσουν τις μεταρρυθμίσεις του Καλλικράτη Επιτροπή Οικονομικών, Επιτροπή Ποιότητας ζωής, Μετανάστες , συμπαραστάτης κτλ) στον δικός μας γίνονται μάχες εμπροσθοφυλακής μεταξύ άτακτων και τακτικών, αοράτων και ορατών, υπόπτων και ανυπόπτων. Γορίλες και, Μαϊμούδες   σε ένα απηνή πόλεμο κατά αρχών και  αξιών, αυταπόδεικτων  ή αναπόδεικτων.
Από στιγμή  σε στιγμή αναμένεται η απάντηση – απόφαση της αρμόδιας Ειδικής Επιτροπής[1] της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που είναι τριμελής (ένας  δικαστικός, Ο Θεοδώρου, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ηλείας και ο Γιαννακόπουλος ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ και αρμόδια, σύμφωνα με το άρθρο 152 του Ν.3463/10 επί της προσφυγής των αναπληρωματικών συμβούλων (Δημήτρουλα και σία) κατά της απόφασης της 30-1-2010  του Αποστολόπουλου, Γ.Γ της Περιφέρειας που ακύρωνε την εκλογή του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μια απόφαση υπέρ της προσφυγής θα είναι ένα μπουρλότο στα ήδη τεταμένα πράγματα, αντίθετη με κάθε έννοια του νόμου και του δικαίου και ακόμη κόντρα στον Γ.Γ. που είναι ο τελικός ελεγκτής και ρυθμιστής τήρησης του νόμου στην Αυτοδιοίκηση. Πολύ τραβηγμένο !!!


[1] Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ιδίου άρθρου η Ειδική Επιτροπή ασκεί έλεγχο νομημότητας και εκδίδει απόφαση επί της προσφυγής μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου