theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΚΙΣΤΟ...":


ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ. ΕΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ. ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΣΑΤΕ - ΠΕΡΑΣΑΝΕ - ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ. ΑΡΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ.
ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΓΩΓΙ Ή ΤΗΝ ΛΥΝΙΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΔΙΤΣΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΤΣΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑ ΓΑΡΔΙΤΣΑΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ" ΠΑΕΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.  



Μάλιστα αγαπητέ  Φίλε και Πατριώτη! Αιώνες  και μνημεία χιλιοτραγουδισμένης ιστορίας και παράδοσης με τιμές και κλέη  σβήνουν και χάνονται. Εσύ όμως γιαυτό το όχι  μόνο τοπικό φαινόμενο, ούτε και μόνο ελληνικό αλλά παγκόσμιο, ισχυρίζεσαι  ότι βασικοί υπεύθυνοι είναι οι πρόεδροι των εν Αθήναις Συλλόγων. Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί; Μα είναι δυνατόν; Αυτοί που είναι οι τελευταία τρύπα του Ζουρνά; Όταν κύριο και μοναδικό κριτήριο και κίνητρο για όλα τα θέματα ανάπτυξης και παραγωγής είναι το οικονομικό, το κέρδος ή αλλιώς η ελεύθερη και ασύδοτη αγορά  δεν είναι άδικο να επιρρίπτουμε τις ευθύνες αλλού; Και αυτοί είναι θύματα και μάλιστα με περικεφαλαία!
Πάντως με χαρά περιμένουμε τις απόψεις σου ας, είναι και αντίθετες.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου