theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΚΙΣΤΟ


Αγαπητέ κ. Κόλλια,
 
Χαιρόμαστε πολύ που μας παρακολουθείτε και σας ευχαριστούμε για τα κολακευτικά σας λόγια για την εφημερίδα μας.Οπως γνωρίζετε η Μάκιστος είναι μικρό χωριό με λιγοστούς κατοίκους.Η εφημερίδα κυκλοφορεί με μεγάλη προσπάθεια λίγων ανθρώπων που διαθέτουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο.
Μεταξύ αυτών κυρίως οι συμπατριώτες μας που αναφέρετε και εσείς( Δήμητρα,Χριστίνα και Ζώης).
Οπως είναι όμως φυσικό κάποια στιγμή έρχεται κόπωση και απαγοήτευση από την απουσία συμμετοχής και άλλων σε αυτή την προσπάθεια. Ετσι η Δήμητρα και η Χριστίνα δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στο νέο ΔΣ και δεν έθεσαν καν υποψηφιότητα. 
Ο Ζώης για τους δικούς του λόγους δήλωσε παραίτηση.
Τώρα όσον αφορά στο μέγεθος και το είδος της γραμματοσειράς τι να κάνουμε; Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει ο τυπογράφος  για να καλύψει τούς χώρους (ενώ αλλού στριγμώνει τα κείμενα ανάλογα πως τον βολεύει) και εκπλήσει και εμάς αρνητικά όπως και εσάς.
Ελπίζουμε να διορθωθή στο μέλλον.Τέλος κάποια υπονοούμενα για κάποιον που κρύβεται πίσω απο την εφημερίδα και το ΔΣ δεν έχουν καμμία βάση.
 Είναι γεγονός ότι μετά τις καταστροφικές φωτιές στο χωριό μας προέκυψαν πολλά προβλήματα μεταξύ των συμπατριωτών μας.Το νέο ΔΣ έχει σαν στόχο να αμβλύνει αυτές τις διενέξεις ,να συνενώσει το χωριό και να ασχοληθεί με τα βασικά προβλήματά του χωρίς να χειραγωγείται  η να παίρνει εντολές από κανέναν παρά μόνο από τη ΓΣ των μελών του.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημοσιεύσετε το παρόν στο ιστιολόγιο σας για την σφαιρική ενημέρωση  των αναγνωστών-επισκεπτών σας.
                                              
                                                       Φιλικά
                           Ο Γραμματέας του Συλλόγου Μακισταίων
                                                Φώτης Βλάχος

  Ευχαριστούμε τον κ. Βλάχο  για την απάντησή του, ας ήρθε και μετά από 38 μέρες από την 10η Φεβρουαρίου που αναρτήθηκε η  Μακιστία. Μόνο τρία πραγματάκια:
1) Εμείς αναφέραμε για βαρύγδουπους τίτλους και σεμνότητας αλλά περί τούτον ουδέν.
2)Σύμφωνοι όλοι ότι όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος και η απογοήτευση με την κούραση είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες καταστάσεις. Όμως κύριε Βλάχο μας  με τα τρία άτομα, τη Δήμητρα, τη Χριστίνα και το Ζώη, επειδή τους ξέρω πολύ καλά και απορούσα με το μεράκι και το δόσιμο ψυχής   κάτι άλλο συμβαίνει σίγουρα. Όταν λες την αλήθεια και δεν συμβιβάζεσαι με τις παλιοκαταστάσεις και τις παλιοιστορίες** τότε υποχρεώνεσαι και ούτε το καπέλο σου δεν παίρνεις και αναχωρείς. Γεμάτος πίκρα και παράπονο! Είναι κρίμα μεγάλο!!!.
3) Πρέπει να έχουμε βασικό κανόνα τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα κι ο σκοπός ΠΟΤΕ δεν αγιάζει τα μέσα.Υπόψη η διαφάνεια είναι κόρη της!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ λοιπόν για το καλό ΟΛΩΝ  μας.
** Αυτές τουλάχιστον, τις παλιοκαταστάσεις και όλους τους ...καντηλανάφτες πρέπει να τους γνωρίζετε. Αλίμονο δεν είναι υπονοούμενα, είναι η ωμή πραγματικότητα, σεμνή και ταπεινή!!!                                              
 OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕς ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ MAKISTOS@ZACHARO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου