theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η ΓΛΏΣΣΑ ΚΌΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΚΌΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΆΕΙ!


Αυτό το κείμενο είναι πρότυπο ύφους, ήθους αλλά και συντακτικής, γλωσσικής σύνταξης. Τέτοια σχόλια-παρατηρήσεις επικριτικά ή όχι για το Μπλογκ είναι ακριβά κοσμήματα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι  την επανόρθωση -συγνώμη την αναρτήσαμε πριν μας έρθει αυτό το κείμενο. Διαβάστε το:

"ΑΔΟΛΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ';

Αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας σχετικά με το νέο ΔΣ του Συλλόγου καθώς και την ειλικρινή σας, πιστεύω, διάθεση να γίνετε "άδολος συμπαραστάτης", θέλω να κάνω δύο διορθώσεις για τις οποίες θέλω να πιστεύω ότι φταίει ο δαίμων του τυπογραφείου κι όχι κάποιος "όχι τόσο άδολος" συμπολίτης μας.
1ον: Η φράση "ο Σύλλογος είχε μείνει σε πλήρη αδράνεια" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι μειωτική για τα παλιά μέλη.
Εγώ ο ίδιος ανέφερα στη συνέλευση ότι μετά τις φωτιές υπήρξε κάποια υστέρηση, δηλαδή δεν έγιναν τόσες εκδηλώσεις όπως στα προηγούμενα χρόνια για ευνόητους λόγους. Αυτό δεν είναι πλήρης αδράνεια και ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω τρεις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένες στο κοινό των Αθηνών, δύο με τον τίτλο "Ως δια μαγείας" και μία με τον τίτλο "Χωρίς μουσική". Ακόμη 24 προβολές ταινιών για τα παιδιά των σχολείων της ευρύτερης περιφέρειας της επαρχίας Ολυμπίας κ.ά. Είμαστε υπερήφανοι που αυτά αποτελούν πια θεσμό, είναι γνωστά και θεωρούμε περιττό να τα αναφέρουμε σε κάθε μας δημόσια τοποθέτηση.
Σημειωτέον ότι -επειδή πολλά ξεχνιούνται ή διαστρεβλώνονται- οι προβολές γίνονται με την καινούργια μηχανή του Συλλόγου μας στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δημοτικού που εμείς μετατρέψαμε σε πολυαίθουσα εκδηλώσεων με καθίσματα θεάτρου κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες επ'αυτού είμαστε στη διάθεσή σας.2ον:"Εγγύηση για επιτυχημένη πορεία περισσότερο οι τρεις κυρίες του Συλλόγου". Θέλω να σας πληροφορήσω ότι δίπλα στο ΔΣ συμπαρίστανται δύο ακόμη κυρίες, η Δρίλλια Ανθή και η Παναγοπούλου Σοφία, αναπληρωματικά μέλη μεν, ισάξιοι συνεργάτες δε, που αποτελούν εγγύηση όσο ακριβώς και οι άλλοι επτά.
Κλείνοντας με την επίκαιρη φράση του Μακρυγιάννη "Είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ" σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ο Γραμματέας
Καδόγλου Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου