theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΣΣΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ... ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ

Χθες το βράδυ, λάβαμε ένα ανώνυμο μήνυμα, ως συνήθως Βεβαίως κατανοούμε απόλυτα το λόγο και γιαυτό το δημοσιεύουμε. Μάλιστα προτιμήσαμε να αρχίσουμε την εβδομάδα με αυτό ως πρώτη ανάρτηση.
Λοιπόν:
Η τέχνη του κώλου
«Κύριε Κόλλια το θέμα με τον κ. Σάσαλο δεν είναι έτσι. Τον προσκάλεσαν να ορκιστεί  αλλά δεν προσήλθε και έτσι ορκίσθηκε ο επόμενος που ήταν ο κ. Ανδρ. Καλογερόπουλος. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία»  

Κύριε Ανώνυμε με όλο το σεβασμό στην αντίθετη, τη διαφορετική άποψη που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι κυρίαρχη αρχή αυτού του blog και πόσω μάλλον όταν αυτή παρατίθεται με κόσμιο τρόπο, σας απαντάμε πολύ εμπεριστατωμένα και παρακαλούμε να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Όντως λοιπόν ο μπαρμα-Θανάσης προσκλήθηκε. Αυτό μας το επιβεβαίωσε μια πολύ αξιόπιστη πηγή που είναι πολύ in
Η Τέχνη των κώλων
Όμως για ποια συνεδρίαση; Αυτές και οι δυο συνεδριάσεις στις οποίες δεν είχαν προσέλθει και οι 6 αιρετοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Μπούσπουρας, όπου ορκίστηκαν αναπληρωματικοί δεν κρίθηκαν άκυρες από τον Αποστολόπουλο και τελικά επανελήφθησαν με τη σωστή σύνθεση; Επομένως όλες οι τελεσθείσες πράξεις είναι άκυρες  Ομοίως και οι όποιες ορκωμοσίες των αναπληρωματικών και μεταξύ αυτών και του Καλογερόπουλου. Όπως μας εμήνυσε η ίδια πηγή ο Καλογερόπουλος προοριζόταν για δημοτικά αξιώματα αλλά ο μπαρμπαθανάσης δεν κάνει πίσω με τίποτα και πολύ καλά κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου