theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Κ     Ένα και καινοτόμο όργανο που θεσμοθετείται με τον Καλλικράτη είναι η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης που έχει συμβουλευτικές αρμοδιότητες.
         Στο άρθρο 79 του Ν. 3852 αναφέρονται όλα τα σχετικά (διάρκεια θητείας, φορείς που την αποτελούν, αρμοδιότητες, λειτουργία..). Το άρθρο ολόκληρο αναφέρεται στη σελίδα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ της δεξιάς στήλης.
·         Στο εγγύς μέλλον επίκειται η συγκρότηση και η σύνθεση της Επιτροπής για τον δήμο μια και όλα γίνονται με μια καθυστέρηση αρκετών μηνών. Οπότε πρέπει όλοι οι τοπικοί σύλλογοι αλλά και οι δημότες που ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά του Δήμου να προβούν σε μια συνάντηση για να συζητήσουν και να διαβουλευθούν για όλα τα σχετικά προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
·         Εμείς μέσα από αυτό το blog λόγω ειδικού ενδιαφέροντος για τα πολιτιστικά, δεσμευόμαστε να συμβάλουμε τα μέγιστα σε αυτή τη συγκεκριμένη προσπάθεια.  Πρωτεργάτες για αυτή τη συνάντηση ΠΡΕΠΕΙ να είναι οι ¨μεγάλοι¨ σύλλογοι της Ζαχάρως, της Φιγαλίας, Καλίδωνας. Από κοντά και όλο οι άλλοι,  Βερβίτσας, Λεπρέου, Αρήνης, Μακισταίων, Νεωχωρίου, Γιαννιτσοχωρίου και των υπόλοιπων χωριών που έχουν Πολιτιστικούς συλλόγους.
 Καλό είναι τώρα που καίει το σίδερο. Μακάρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου