theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!

Σήμερα το πρωί μετά τη χθεσινή δημοσίευση του μακροσκελούς σχολίου του Ανδρέα Καλογερόπουλου λάβαμε μια επιστολή με τη υπογραφή ΔΗΜΟΤΗΣ. Δυστυχώς για τους γνωστούς – άγνωστους λόγους τα του δήμου λειτουργούν και διακινούνται ανωνύμως. Βεβαίως κι αυτός ακόμη ο τρόπος δεν είναι ούτε εν κρυπτώ ούτε εν  παραβύστω!
Μάλιστα τη δημοσιεύουμε και σε ώρα που δεν συνηθίζουμε!

Κύριε Ανδρέα
Όσα γράφω είναι στο πλαίσιο της αναγκαίας αντιπαράθεσης  και της διαφοράς, πρώτο στοιχείο της Δημοκρατίας.
Λοιπόν γιατί ξεχνάς ότι όλοι είμαστε γνωστοί και τίποτα δεν μένει μυστικό:
Το οικοδόμημα διαλύεται.....
Αφού οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί σύμβουλοι, όπως δέχεσαι, βγαίνουν από τις κάλπες και όχι από τα εκλογοδικεία, εσύ γιατί πήγες στο πρωτοδικείο για επαναμέτρηση; Αλήθεια τόσο αφελείς και χαζοί είμαστε να πιστέψουμε πως πήγες επειδή σε προέτρεψαν κάποιοι έντονα, όπως λες; Τελικά τι έγινε πραγματικότητα; Η έντονη προτροπή κάποιων ή η επαναμέτρηση, γιατί κάπως τα μπερδεύεις στη …σύνταξη. Κύριε Ανδρέα γράφεις πως σέβεσαι το Σάσσαλο για τη σταθερή και πολιτική του πορεία και ιδεολογία, σύμφωνοι, όμως πρέπει να σέβεσαι και την αλήθεια που βροντοφωνάζει ο Σάσσαλος και είναι μία και μοναδική. Προσπαθήσατε με τερτίπια και ραδιουργίες να τον φάτε για να γίνεις εσύ δημοτικός σύμβουλος. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια Έλα όμως που ο Θανάσης αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Για αυτή την υπόθεση γράφω έτσι για την αλήθεια τα εξής:
      1.      Ο ίδιος ο Σάσσαλος υποστηρίζει ότι η πρόσκληση έγινε για να ορκιστεί στη θέση των αναπληρωματικών του Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα όπως έγινε με τον Δημήτρουλα, για αυτό και δεν δέχθηκε γιατί αυτή η διαδικασία ήταν παράνομη και όπως έτσι τελικά κρίθηκε. Εάν η πρόσκληση , λέει, ήταν για την αντικατάσταση του Μπηλιώνη ή του Φωτόπουλου, τότε μετά χαράς θα δεχόταν γιατί αυτό ήταν στα καθήκοντά του αέναντι στην παράταξη.
     2.      Γιατί πιέζουν – και ξέρεις ποιοι- το Σάσσαλο ακόμη και μέχρι χθες το πρωί για να υπογράψει την παραίτηση; Σε ενημερώνω ότι γνωρίζω  πολλά και που και πώς και πότε. Σύμφωνοι;

                                                                            ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 Σήμερα : ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ..                                                                                                                                                                                                               ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου