theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗ SUGARTOWN ΑΝΟΙΓΕΙ!!!

Βεβαίως δεν κομίζω γλαύκα ες Αθήνας αλλά επαυξάνω την κοινή άποψη καθότι είναι πασιφανής και αμείλικτη η αλήθεια και ο νόμος πανίσχυρος. Πλέον όλοι κατάλαβαν ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι, ποιος ευθύνεται για το κομφούζιο του δήμου τόσο καιρό. Ιδού και τα τελευταία νέα!!!
Την Τρίτη λοιπόν το πρωί περί τους είκοσι (20) δημότες της Ζαχάρως με επικεφαλής τον Αλεξανδρόπουλο επισκέφτηκαν τον Αποστολόπουλο στην Πάτρα. Τους έγινε γνωστό ότι στο πλαίσιο λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης ήδη με το 33230/3084/20-4-2011 έγγραφο έχει ζητηθεί από τον Άρειο Πάγο το επίσημο αντίγραφο της 298/2011 απόφασής του με την οποία απορρίπτεται τελεσίδικα η αίτηση του Πανταζή για αναίρεση της γνωστής απόφασης του Εφετείου Πατρών (παράβαση καθήκοντος, αργία).
Έτσι με την εφαρμογή του άρθρου 236 του Ν. 3852/2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» όπου νάναι τίθεται οριστικό τέρμα στη συνεχιζόμενη αντιποίηση αρχής αλλά και παράβαση καθήκοντος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που συντηρεί και υποδαυλίζει   την αντιποίηση και παραλίγο την παραποίηση πρακτικών στη τελευταία συνεδρίαση εάν δεν είχε παρέμβει ο Μπούσπουρας.  
Κύριε πρόεδρε με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν, είτε υποκινούμενος  είτε παρασυρόμενος. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
Επίσης , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πλέον οποιαδήποτε επανάληψη της αντιποίησης αρχής θα επιλαμβάνεται ο ίδιος ο εισαγγελέας. Και τότε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και πως πηδάνε … στη Ρόδο!
{Βεβαίως επειδή ο γνωστός αυριανισμός έχει γίνει κυρίαρχο καθεστώς σε μια μεγάλη μερίδα δημοτών, πολύ φοβούμεθα ότι στη Ζαχάρω θα ζήσουμε περίοδο διχασμού και έντονης αντιπαράθεσης του λαού. Μακάρι να επικρατήσει το παράδειγμα του Ψωμιάδη} 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου