theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ

Κ  Α  Ϊ  Α  Φ  Α  Σ
Ο Καϊάφας με τη λίμνη του και όλα τα ωραία του, το νησάκι, τα λουτρά, τα μικρά και λιτά κτίρια, παρά τον τραυματισμό του στη μεγάλη πυρκαγιά, αποτελεί το καλύτερο φυσικό αγαθό και το σπουδαιότερο αξιοθέατο του Δήμου Ζαχάρως. Παγκόσμια κληρονομιά!!! Όμως είναι απορίας άξιο μέγιστο το γιατί έχει εγκαταληφθεί σε αυτή τη τρισάθλια κατάσταση. Είναι τρομερό! Κάθε μέρα που περνά η κατάσταση χειροτερεύει. ΟΛΟΙ  μα όλοι, υπεύθυνοι και μη, δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η Πολιτεία, ο Δήμος, οι σύλλογοι, τα κόμματα….. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;
Όμως και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΥΘΎΝΗ.
 ΑΠΛΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΠΑΝΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ… ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ[1].
Πρέπει να βρεθεί επειγόντως τρόπος κινητοποίησης και ξεσηκωμού για τον Καϊάφα. Τα τελευταίο δε κατάντημα είναι που κάποιοι μεγάλοι και ευφάνταστοι αμπάρωσαν εντελώς την είσοδο στο νησάκι. Ούτε η Σπιναλόγκα να ήταν. Καμαρώστε τον άθλο τους!!!



[1] Τα ακούτε συμπατριώτες και φίλοι; Αριστείδη, Γιώργο, Τασούλα, Ζωή, Κώστα, Νίκο, Θεόδωρε Μαρία και… και  …μην αργοπορείτε. ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου