theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ

Ι
Ευτυχώς που στη ζωή υπάρχουν οι νέοι που κατά κοινή παραδοχή αποτελούν το μοχλό και τα σήμαντρα για κάθε καινούργειο και προοδευτικό. Ότι πιο ωραίο έχει να επιδείξει αυτός ο κόσμος είναι η νεολαία του, τα παιδιά του. Το κάπινγκ "Απόλλων' έχει ντυθεί στα γιορτινά του.
Οι 500-600 νέοι, κορίτσια και αγόρια έχουν δώσει ένα τόνο χαράς και γέλιου. Ένα συνεχές ξεφάντωμα. Η ακρογιαλιά γεμάτη, τα μπαρ, το εστιατόριο, όλα τα δένδρα και οι σκιές σφύζουν από ζωή και ομορφιά!!! Πραγματικά βλέποντάς τα αναπολείς τα αλλοτινά χρόνια και πολλά παράπονα κατακλύζουν τις σκέψεις σου.Το Σάββατο το βράδυ, στον ήδη διαμορφωμένο χώρο, έλαβε χώρα και η 1η τους εκδήλωση. Σε ένα νεανικό-καλοκαιριάτικο ακροατήριο μίλησαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μέλος της Κ.Ε του ΣΥΝ και ο βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης. Το θέμα ποιο άλλο;

"Η οικονομία και η νέα κατάσταση μετά την τελευταία σύνοδο κορυφής". Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και τοποθετήσεις πολλών νέων. Πράγματα πρωτοφανή για τον τόπο μας και ευτυχής όποιος έχει την τύχη να τα παρακολουθήσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου