theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΚ  (ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ) :

«Όλοι μας και οι 7, αναλάβαμε με έναστόχο και σκοπό να  δημιουργήσουμε  ένα πρωτόγνωρο σύλλογο, πέρα από τις αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει στο παρελθόν»

: Ναι φιλοδοξούμε να κάνουμε κάτι το καινούργιο στο χωριό μας, στο δήμο μας με τη βασική αρχή, πάνω από όλα τον αθλητισμό. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλα τα παιδιά και να περάσουμε ένα πνεύμα φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης. Για αυτό και αναλάβαμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.
: Συγκεκριμένα φιλοδοξούμε να κάνουμε μια ομάδα πρότυπο στην Ηλεία, μιας μικρογραφίας του Α.Ο Γαλατσίου που ήμουν Γενικός Αρχηγός επί 10 χρόνια και Πρόεδρος επί 12 και είχαμε 500 παιδιά στις ακαδημίες, 6 ποδοσφαίρου και 14 μπάσκετ.
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...
: Δεν θέλουμε να λέμε πολλά γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουμε και κυρίως τις κυρίαρχες αντιλήψεις του παρελθόντος. Υπόψη εφέτος είναι χρονιά να βάλουμε αυτούς τους στόχους, να αλλάξουμε θέσεις ακόμα και θεσμούς.
: Να εμείς και ο Άρης μαζί πιστεύουμε στον αθλητισμό κι αν μέσα από αυτόν έρθει και ο Πρωταθλητισμός είναι καλοδεχούμενος. Όμως δεν θα θυσιάσουμε τον αθλητισμό για να βγούμε πρώτοι, κατανοητό;
: Βασική μας αρχή θα είναι η συνεργασία με όλους τους άλλους συλλόγους της Ηλείας και περισσότερο του δήμου μας, τους οποίους θα βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση που είπαμε πριν.
: Να σου πω και το άλλο που είναι σπουδαίο. Εγώ ειδικά δεν θα δεχόμουν να γίνω πρόεδρος εάν δεν είχα εκ των προτέρων συμφωνήσει με τον Άρη Ρουμελιώτη να αναλάβει προπονητής. Όχι μόνο λόγω της αξίας του σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος που έχει τις ίδιες αντιλήψεις για τον αθλητισμό. Οπότε και ο Άρης θα συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων και των ονείρων μας.
: Και να ξέρει ο κόσμος ότι στη συνεργασία μας ο Αρης δεν βάζει το οικονομικό πάνω από όλα!
: Το δε απόστημα στο ποδόσφαιρο πυορροούσε πολλά χρόνια και όλοι το ξέραμε, άλλο εάν έσπασε τώρα για άλλους λόγους. Όμως τα τοπικά πρωταθλήματα δεν είναι στο τζόγο επομένως και η Ηλεία δεν έχει καμία ανάμειξη. Ξέρεις ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) ο Άρης ο Κουλούρης ήταν φίλος μου πριν γίνει πρόεδρος και με πήρε τηλέφωνο και με συνεχάρη λέγοντας ότι είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο της Ηλείας
: Αυτά όλα δεν είναι λόγια και υποσχέσεις, είναι έργα που θα τα δείτε έμπρακτα σύντομα.

Πάντως Θοδωρή είσαι ο πρώτος που τα λέω όλα αυτά. Με πήραν πολλές εφημερίδες αλλά απέφυγα.

ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Από τη μεριά μας χίλια συγχαρητήρια στον Πέτρο αλλά και σε όλους τους 7 υπέροχους του Δ.Σ. και είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν. Όμως επειδή όλοι είναι φίλοι καλοί, άλλος πολύ και άλλος λιγότερο, κάνουμε μια παραίνεση:



  • Όλοι σας να είσαστε μια γροθιά, η ισχύς εν τη ενώσει. Οι μικροκομματικές και οι άλλες μεμψίμοιρες διαφοροποιήσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το έργο που αναλάβατε. Τούτο το βήμα, ας είναι μικρό, θα είναι πάντα δίπλα σας αρωγός και συμπαραστάτης. Δεν θα διστάσουμε όμως οποιαδήποτε επίκριση και καταγγελία εάν αντιληφθούμε, όχι λάθη αλλά παρεκτροπή από τους στόχους του ΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ , που και εσείς οι ίδιοι αναγγείλατε και ευαγγελίζεσθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου