theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΤΟΦΙΟ, ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!
Ένας φίλος από τον Κακόβατο μας έστειλε τα παρακάτω:

«Θοδωρή τι να σου λέω; Εδώ έχουμε μείνει με ανοιχτό το στόμα με αυτά που κάνει και καταφέρνει ο Πέτρος. Πανικός ….Από την αρχή συμβαίνουν πράγματα πρωτοφανή και εκθαμβωτικά. Άλλο πράγμα! Ο Πέτρος τα παίζει όλα στα δάκτυλα. Μεγάλος μέντορας. Εδώ αλλά και παντού και όχι μόνο στην επαρχία έχουμε μάθει στην προχειρότητα και στην τσαπατσουλιά. Σωματεία, σύλλογοι, αλλά και κοινότητες και δήμοι. Από την πρώτη στιγμή έβαλε τάξη και σοβαρότητα. Η ομάδα απέκτησε κύρος και τα γραφεία τη θέση τους, το ύψος τους. Όλα γίνονται στο γραφείο επίσημα και καθαρά και όχι νταραβέρια και συμφωνίες στο μαγαζί. Πάνω από όλα στους ίδιους τους παίχτες, να δεις πώς επιβλήθηκε. Αξίζει να σου πω δυο τρία πράγματα για να πιάσεις λίγο το κλίμα και τι γεννιέται:

1) Μπήκε ένας Ζαχαραίος παίχτης με ένα ποτήρι ουίσκι και το ακουμπά πάνω στο γραφείο του. Ακούτε τη συνέχεια:
Λέει ο Πέτρος: ….τέτοιε τι είναι αυτό;
Ο τέτοιος: δε βλέπεις;
Πέτρος: Σε παρακαλώ θα μου απαντάς ότι σε ρωτάω, εντάξει;
Ο τέτοιος:………..μμμ μου…..
Πέτρος: Το ποτό σου μπορείς να το πίνεις όπου θέλεις και μάλιστα να σε κεράσω. Όχι όμως εδώ μέσα στα γραφεία…..
(Ο τέτοιος και οι τέτοιοι τσιμουδιά, κυρίες με όλα τους)

2) Ο καλύτερος παίχτης ίσως της ομάδας ήθελε ειδική μεταχείριση και έκανε τσιριμόνιες. Ο Πέτρος, μανούλα σε αυτά, του κάνει μια πρόταση και του λέει: Κοίτα να δεις σκέψου και εάν συμφωνείς οκέι, εάν όχι έλα αύριο να σου δώσουμε την ελευθέρας. Σε μισή μια ώρα ο λεγάμενος παίρνει τηλέφωνο και αναφέρει στον πρόεδρο ότι έχει μια προσφορά. Ο Πέτρος τον κόβει και του λέει κοφτά και αποφασιστικά: Τέλος σε αυτά, η ομάδα κάνει προτάσεις και προσφορές, εάν δέχεσαι όπως σου είπα, έλα αύριο, ακριβώς στις 11 παρά τέταρτο γιατί πριν κανονίζουμε άλλα ζητήματα. Πράγματι λοιπόν την άλλη μέρα παρουσιάζεται ο παιχταράς με μαγκιά και τουπέ και ζητά την ελευθέρα του. Μάλιστα του λέει ο Πέτρος και αμέσως υπογράφει και του λέει: Πρόσεξέ με, όπου και να πας του χρόνου τέτοια εποχή θα ζητάς να ξαναγυρίσεις, όμως τότε οι πόρτες θα είναι κλειστές. Κατάλαβες; Άντε στο καλό.. Δεν πέρασαν δυο ώρες και τηλεφωνεί ο Άρης, ο προπονητής: Πέτρο ξέρεις ο …. συμφωνεί σε όλα και θέλει να επιστρέψει………..
ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου