theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΤΤΟ --- ΑΠΕΡΙΤΤΟ & ΚΑΛΟΒΑΤΟ!

Κύρια  επιδίωξή μας  σε όλες τις παρεμβάσεις είναι να συμβάλουμε στην ανεύρεση της αλήθειας και του δικαίου[1]αλλά και στην ανύψωση του επιπέδου, στην κατεύθυνση κάθε τι προς το Ωραίο και το Αληθινό.
Όμως συμβαίνει ενίοτε να δημιουργούνται ορισμένες παρεξηγήσεις ή άλλοτε να μην το καταφέρνουμε. Για το τελευταίο τα λάθη είναι ανθρώπινα και η παραδοχή τους είναι μεγαλοσύνη, μεγαλοψυχία, προτέρημα. Για τις παρεξηγήσεις απλώς …δίνονται εξηγήσεις. Μια τέτοια, μικρή ίσως παρεξήγηση, συνέβη προχθές με την αναφορά μας στα δρώμενα του ΠΑΟΚ στον Κακόβατο και συγκεκριμένα στην τελευταία ..διαπίστωση: «ο τέτοιος και οι τέτοιοι τσιμουδιά, κυρίες με τα όλα τους». Επί αυτού λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήθηκε το τέτοιος με την αλληγορική έννοια, απλώς χρησιμοποιήθηκε σαν αόριστη αντωνυμία και ούτε υπήρξε μειωτική προσέγγιση με το Κυρίες. Ίσως έπρεπε να γραφτεί, αντί κυρίες, κύριοι.
Πάντως ρε παιδιά η αναφορά και των δυο περιστατικών με τους παίχτες αποσκοπούσε στην  επίρρωση της μεγάλης και πρωτόγνωρης προσπάθειας που γίνεται στον Κακόβατο από όλους αλλά με μπροστάρη τον Πέτρο το Μπιλιώνη. Αυτό και τίποτα άλλο!!!


[1] Καμιά φορά το να μεροληπτούμε υπέρ του αδυνάτου είναι θετικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου