theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Πολύ φοβάμαι ότι με αυτό το γραφτό υπεισέρχομαι σε πολύ λεπτά θέματα και ίσως παραβιάζω προσωπικά δεδομένα. Από την άλλη όμως είναι ένα τρανό παράδειγμα όχι για απλή αναφορά αλλά προς μίμηση όλων, υμών και ημών. Ας το πάρει λοιπόν το ποτάμι…..
Ο Λεωνίδας, που λέτε, ο τελευταίος Ευπατρίδης της Αριστεράς και όλου του πολιτικού φάσματος – ο ΚΥΡΚΟΣ ντε – είναι ό κύριος και μοναδικός πρωταγωνιστής σε αυτό το επικό μονόπρακτο.
Πριν αρκετό καιρό η ακριβή του γυναίκα νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό για αρκετούς μήνες. Διαβάστε τι διαμήνυσε ο Λεωνίδας στο νοσηλευτικό προσωπικό:
«Σας παρακαλώ πολύ τη γυναίκα μου, τη συντρόφισσά στη ζωή μου, εγώ μόνος μου θα την φροντίσω, εγώ θα την πλύνω, εγώ θα την καθαρίσω, εγώ θα την σηκώσω και αν καμιά φορά δεν μπορώ θα φωνάξω το σύντροφο Κώστα» Πράγματι αυτό και έγινε. Ημέρες και ώρες ατέλειωτες ο Λεωνίδας όχι παραδίπλα αλλά δίπλα και όχι από καθήκον αλλά από δική του ανάγκη!!! Πάντοτε με το χάδι και τον καλό λόγο σε όλους. Δε στάλθηκε μόνον αποκλειστική νοσοκόμα αλλά συμπαραστάτης και συμπάσχων. Σε διάστημα 3 μηνών μόνο δυο φορές κάλεσε σε βοήθεια τον Κώστα. Αλλά αμέτρητες φορές έφερε γλυκά στις νοσοκόμες.
Τι λέτε υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις και να υμνήσεις αυτό το γεγονός; Συμπεριφορά ασύλληπτη………..   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου