theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ’’ ΚΑΝΤΙΝΑ

Και μια και δυο και μπαμ με τον κουμπάρο, το Γιώργο Ζήρο και το φιλιότσο μου το Νικηφόρο, τη Δευτέρα που μας πέρασε κατά τις 11:00 πμ νάμαστε στην καντίνα που έγινε λόγος κατά την ανάρτηση της 18/7/2011.
1η Ενημέρωση: Η εν λόγω καντίνα κατέχει πρωτότυπο και λίαν δυνατό όνομα!
1η Επισκόπηση δική μου:
- Καλαίσθητες , ξύλινες μη μόνιμες κατασκευές
- Πραγματικό στέκι που σε γεμίζει με αφτιασίδωτη λαϊκότητα για το δέσιμο του ανθρώπου με τη φύση. Μάρτυρες τα άσπρα κρινάκια γύρω στην άμμο.
1η αναφορά και βαρυσήμαντη του κουμπάρου:
«Αυτή η καντίνα είναι τόπος μάζωξης κυρίως των ψαγμένων ετεροδημοτών και ανήσυχων Ζαχαραίων, μακριά από, ας πούμε, κοσμοπολίτικες φανφάρες και εντυπωσιασμούς»
Δήλωση Σπύρου Χρονόπουλου( είναι ο μεσαίος από τα τρία αδέλφια, Νίκος, Σπύρος και Γιώργος) :
- Η καντίνα είναι καθαρή, δηλαδή στην εκμετάλλευση δεν συμμετέχει κανείς άλλος από μας τους τρείς.
- Με τα Ελληνικά Τουριστικά ακίνητα έχουμε σύμβαση που έχει μεν λήξει το 2009 αλά υπάρχει ανανέωση για δύο ακόμη χρόνια. Η σύμβαση ισχύει για ακόμη άλλα 2 χρόνια μέχρι την τελική αξιοποίηση από τα ΕΤΑ όλου του χώρου. Βεβαίως μέχρι τότε δεν κατοχυρώνεται κανένα δικαίωμα χρήσης και ιδιοκτησίας.
- Για αυτό το λόγο, επειδή δεν υπογράφτηκε καμία ανανέωση δεν ακολουθήθηκε και η κανονική διαδικασία, μειοδοτικός διαγωνισμός και τέτοια..

Διαπιστωτική πράξη και των δυο κουμπάρων:
Η αντιμετώπιση και από τα δύο αδέλφια, Σπύρο και Γιώργο - ο Νίκος έλειπε – ήταν πολύ καλή. Με απλή ευγένεια. Φιλική, ανθρώπινη. Και αυτό όχι επειδή επουδενί δε να μας επέτρεψαν να πληρώσουμε τα δυο μας ουζάκια με τη συνοδεία τους.
Εμείς θα ξαναπάμε……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου