theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η …….ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΝΤΙΝΑ

Αναφερόμαστε στην καντίνα λίγο πάνω από το Παρα θίν΄ Αλός προς τον Καϊάφα. Λοιπόν αυτή η καντίνα ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία του ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα), οπότε εντάσσεται στον διακανονισμό σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου. Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο του ξεπουλήματος του δημοσίου στους ιδιώτες που το μετάφρασαν(1)  αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, επίκειται ενοικίαση της εν λόγω καντίνας με 5ετή σύμβαση. Οι πιο πιθανοί ενοικιαστές φημολογείται ότι είναι θα είναι οι πρώην εκμεταλλευτές της αλλά με συμμετοχή στο 30% περίπου του γόνου του πιο ισχυρού παράγοντα της Sugartown.

Στο σπίτι του Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Περισσότερα όταν το πουλάκι μου δώσει κι άλλα στοιχεία.

Μια και μας ενδιαφέρει όλους το γνωστό θέμα με τις καντίνες, όπως πληροφορήθηκα τα περιβόητα πρόστιμα ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, έχουν παγώσει στο επίπεδο της Περιφέρειας μετά τη νομική διένεξη εάν αρμόδιο όργανο για την επιβολή τους ήταν η Κτηματική Εταιρεία ή η Πολεοδομία. Αρκεί βεβαίως το θέμα να μείνει στην Περιφέρεια και να μην φθάσει στο καθύλη Υπουργείο. Να μην κρυβόμαστε ένα τέτοιο κουκούλωμα συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους, πρώην, νυν και μελλοντικούς τοπικούς άρχοντες και καντινιέρηδες, αλά και όλους μας.

(1). Στον σύγχρονο, παραλλαγμένο  λαϊκισμό του πολίτη συμπεριλαμβάνεται και η μετάφραση, λέξεων, εννοιών, που είναι παράφραση της ίδιας της  πραγματικότητας, όπως οι παρλαπίπες του Βενιζέλου για επιλεγμένη χρεωκοπία. Το άκρον άωτον προς ισχυροποίηση αυτής της κοροϊδίας είναι ο βομβαρδισμός με άρθρα επί άρθρων από διαφόρους κονδηλοφόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου