theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ: ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ ΝΩΝΤΑ ΤΡΙΓΑΖΗ

Φίλε Θεόδωρε.
       Περίοδος ΣΠΑΠ-ΟΣΕ το κτήριο ηλεκτροδοτείται και οι λογαριασμοί πληρώνονται από τους άνω οργανισμούς.
     Περίοδος Κοινότητας Γιαννιτσοχωρίου το κτήριο ηλεκτροδοτείται και οι λογαριασμοί πληρώνονται απο την Κοινότητα Γιαννιτσοχωρίου.
       Περίοδος εμπορική όπως την ονομάζεις.Το κτήριο ηλεκτροδοτείται και οι λογαριασμοί-ρεύματος-πληρώνονται από την Κοινότητα και μετά το Δημοτικό μας Διαμέρισμα έως το έτος 2007.Το έτος 2007 που εκλέχτηκα για πρώτη φορά Πρόεδρος του χωριού μας διαβάζοντας και αναλύοντας τις καταστάσεις που έρχονταν στο Διαμέρισμά μας σχετικά με τις πληρωμές ρεύματος είδα ότι πληρώναμε δύο Κοινοτικά Κτήρια.Εκανα όλες τις σχετικές ενέργειες και απο το 2007 και μετά η Κοινοτητά μας δεν έχει πληρώσει ρεύμα του κτηρίου του ΟΣΕ.
         Ως προς το ρεύμα που κακώς είχε πληρώσει η Κοινοτητά μας κατά την εμπορική χρήση κακώς δεν ασχολήθηκα όπως και κακώς δεν ασχολήθηκα για την τύχη του κτηρίου του ΟΣΕ .
         Όμως όπως λέει και μια παροιμία 'κακό χωριό τα λίγα σπίτια΄' και εγώ από την διακοπή ρεύματος, τη νόμιμη διακοπή ρεύματος άκουσα και ακόμα ακούω διάφορα παράλογα από πολύ μικρούς ανθρώπους. 
 μως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου