theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Πλησιάζει να κλείσει ένας χρόνος και αυτή η ρευστή κατάσταση στον Δήμο Ζαχάρως συνεχίζεται.
Ενώ υπάρχει τελεσίδικη απόφαση από τον Αρειο Πάγο συνεχίζουμε να έχουμε ένα Δήμαρχο σε  αργία και έναν δημοτικό σύμβουλο που εκτελεί χρέη Δημάρχου ενώ έχουν ορισθεί αντιδήμαρχοι και ο νόμος ορίζει την εκλογή αντιδημάρχου που να εκτελεί χρέη Δημάρχου.
Μια κατάσταση που όπως φαίνεται  συντηρεί τόσο η αποκεντρωμένη διοίκηση όσο και το Υπουργείο αφού  δεν θέλουν να εφαρμόσουν τον νόμο και να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την τραγελαφική κατάσταση.
Και όμως υπάρχει λύση και μπορεί να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση .Και την λύση μπορεί στην προκειμένη περίπτωση να δώσουν οι ίδιοι οι δημότες Ζαχάρως.
Με ποιο τρόπο?
Με μπροστάρηδες τους αρχηγούς της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ,Αλεξανδρόπουλο και Μπούσμπουρα (δεν βάζω Αγραπιδά γιατί θεωρείται συμπολίτευση) να  συγκεντρωθούν  δημότες του Δήμου από την Ζαχάρω αλλά και όσοι μένουν στην Αθήνα,έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών και να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία με ένα και μοναδικό αίτημα

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Ο καθένας βέβαια μπορεί να φέρει  φίλους και γνωστούς να συμμετάσχουν σε αυτή την διαμαρτυρία γιατί η εφαρμογή των νόμων δεν αφορά μόνο τους Ζαχαραίους αλλά όλους τους Ελληνες πολίτες.
Να συσταθεί μια επιτροπή με την συνδρομή  επιφανών νομικών η οποία θα συναντηθεί με τον Υπουργό.Να θέσει η επιτροπή τα δικά της επιχειρήματα γιατί πρέπει να εφαρμοσθεί ο νόμος και να θέσει και ο Υπουργός τα δικά του επιχειρήματα γιατί δεν εφαρμόζει τον νόμο και κωλυσσιεργεί.
Δεν θα ζητήσει τίποτε άλλο η επιτροπή μόνο την εφαρμογή του νόμου.Αν ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να αρθεί η αργία του Πανταζή και να επανέλθει στο Δήμο τ      ότε καλώς να ορίσει.Αν όμως ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να εκπέσει τότε να εκδοθεί πάραυτα διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.
Βέβαια πριν  την διαμαρτυρία θα έχουν ενημερωθεί για αυτήν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια,ντόπια και ξένα πρακτορεία ειδήσεων,εφημερίδες blogs κλπ και να γίνει  εκστρατεία για την συγκέντρωση μέσα από τοfacebook,blogs,ραδιοφωνικούς σταθμούς,εφημερίδες κλπ.
Να κλείσει η κεντρική οδός έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών για δυό ώρες,να μάθει όλος  ο κόσμος ότι η Κυβέρνηση της  «διαφάνειας « δεν εφαρμόζει τον νόμο μόνο και μόνο για να καλλύψει τον Πανταζή Χρονόπουλο που τον γνωρίζουν ακόμη και οι πέτρες ,όχι βέβαια από την καλή,γνωρίζετε όλοι πως εχει γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο ο Πανταζής και αν τολμάει ας συνεχίσει μετά αυτή την κατάσταση.
Μόνο έτσι μπορεί να δοθεί λύση.
Με τα εξώδικα και τα χαρτιά λύση δεν μπορεί να δοθεί,                                              
Εμπρός κύριοι Αλεξανδρόπουλε και Μπούσμπουρα.
Ιδού η Ρόδος….                                                     ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου