theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ.

 Όλοι εμείς οι δημότες του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλίας!!! 



Η πολυθρύλητη ΕΚΠΤΩΣΗ του τέως δήμαρχου Ζαχάρως κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε αυτά τα δυο παλικάρια.
Το Μάκη τον γνωρίζω από τότε που ήταν νεαρός δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας στα Λεχαινά και εγώ πρωτοδιόριστος κτηνίατρος στην Ανδραβίδα, 5 χιλιόμετρα πιο δώθε. Μιλάμε για καμιά 30ριά χρόνια πίσω!
Από τότε λοιπόν ήταν ευαίσθητος, αγνός, αμόλυντος, πραγματικά δημοκρατικός, ρηξικέλευθος και ριζοσπαστικός. Παλικάρι πάντα δίπλα στον άνθρωπο και το δίκιο, κόντρα στα όποια αντιλαϊκά συμφέροντα.   
Χίλια λοιπόν μπράβο στο Μάκη Νοδάρο και άλλα τόσα στον Κώστα. Επί τόσα  χρόνια στάθηκαν  κόντρα στις απειλές, στους ξυλοδαρμούς, στις αγωγές, στα δικαστήρια και παρά την ανήκουστη, απαράδεκτη  συμπεριφορά (καλύτερα συμπαράσταση) ολόκληρου του τοπικού οικονομικού κατεστημένου και της εξουσίας (τοπικοί εκδότες-επιχειρηματίες, κουμανταδόροι των τοπικών ΜΜΕ  με τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια αλλά και κομματικών στελεχών, βο(υ)λευτών, νομαρχών και αντινομαρχών)   
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.

Όμως μην ξεχνάμε και την τεράστια συμβολή των δυο Γιώργηδων, Μπούσμπουρα και Βασιλόπουλου.
 Τότε που ο Πανταζής ήταν πανίσχυρος και έδενε και έλυνε και στα δύο στρατόπεδα, πράσινο και μπλε και όλα τα σκιαζε η φοβέρα, όρθωσαν το ανάστημά τους και η αντίστασή τους ήταν μεγαλειώδης παρά τους τόνους λάσπης και χλευασμού από το κατευθυνόμενο κοινό που ήταν και οι περισσότεροι δημότες. Οπωσδήποτε μνεία αξίζουν και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι, που αντιστάθηκαν με τον τρόπο τους, όπως ο Δίας, ο Μπάμπης Σαντάρμης, η Βάσω Κανελοπούλου, ο Αριστείδης, ο Λυμπέρης[1].

Η αλήθεια να λέγεται! Περισσότερο από όλους τους άλλους και μετά από τους δυο δημοσιογράφους, συνέβαλε ο τωρινός επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο, Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Η σταθερή και συνεχής πάλη του υπέρ της νομιμότητας, πρώτου στοιχείου της Δημοκρατίας αποτελούν βασικές σταθερές και αναφορές όλων των δημοτών.



[1] Σίγουρα είναι και άλλοι και ίσως πιο σημαντικοί, που δεν αναφέρονται και στους οποίους ζητάμε συγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου