theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΧΑΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..(3)......

 ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Φίλοι μου
Στην Αγία Παρασκευή δεν υπάρχει ΧΑΔΆ (χωματερή) ούτε ΧΥΤΑ ούτε ΧΥΤΥ.
Με απόφαση Νομάρχη έχει καταργηθεί η χωματερή της Ζαχάρως και τα σκουπίδια πρέπει να πηγαίνουν στην Κρέστενα.
Αποκατάσταση σημαίνει ότι γίνεται σε μη ενεργή χωματερή και πρέπει να γίνουν τα προβλεπόμενα έργα το συντομότερο.
Η υπάρχουσα κατάσταση είναι τραγική και δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. 

ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΟΜΩΣ Η ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ 22/10 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;
 Πρώτα και κύρια υπάρχει έγγραφο σχετικά με την άρνηση της Κρέστενας ή οχι; Εάν υπάρχει ή θα ειναι από την Περιφέρεια ή από την ίδια την Κρέστενα.
  •   Η  1η περίπτωση, από την  Περιφέρεια είναι αδύνατο να προέρχεται καθότι υπάρχει αναρτημένο  το γνωστό έγγραφο (74284/3365 /4-10-201<<Έλεγχος νομιμότητας της αριθμ. 181/2011 απόφασης του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ζαχάρως>> με βάση το οποίο τα στερεά απόβλητα (σκουπίδια ) πηγαίνουν στην Κρέστενα. Τίποτα νεώτερο δεν έχει αναρτηθεί. Τελεία και παύλα.
  • Εάν έχει έρθει από το δήμο Κρεστέων τότε είναι παράνομο και εντελώς αυθαίρετο γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθετη με το Σύνδεσμο και την Περιφέρεια.  
Επομένως ο δήμος, έπρεπε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχοντας ως  βασική προϋπόθεση και ατού το ότι  η χωματερή είναι κλειστή,  όπως:
  • Έκτακτο και ειδικό δημοτικό συμβούλιο για ενεργοποίηση και επιστράτευση όλων των δημοτικών δυνάμεων.
  • Μη συλλογή των σκουπιδιών επί μια βδομάδα. {Εντάξει δεν υπάρχει και τόσος κίνδυνος ώστε να απειληθεί η δημόσια υγεία, εδώ στην Αθήνα με χείριστες συνθήκες (πυκνότητα κόσμου, υποδομές, ποσότητα σκουπιδιών ) αυτό είναι συχνό φαινόμενο.} Οπότε θα υπήρχε ευαισθησία και πανστρατιά λόγω αγανάκτησης του κόσμου  συνοδευόμενη με
  • Έντονη διαμαρτυρία - καταγγελία στην Περιφέρεια, με κοινοποίηση στο Σύνδεσμο. 
  • Κινητοποίηση των δημοτών με όλες τις μορφές αγώνα ακόμη και δυναμικές (συλλαλητήριο, κλείσιμο της Εθνικής, πορεία στην έδρα της Περιφέρειας στον Πύργο).
Τι λέτε δεν θα είχαμε αποτέλεσμα;Τουλάχιστον θα αγωνιζόμαστε για ένα δίκαιο θέμα και θα είχαμε όλο τον κόσμο μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου