theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΚΑΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκριτους κύκλους μέσα από τα άδυτα του δήμου, την υπεράσπιση του Πανταζή Χρονόπουλου, πρώην δήμαρχου Ζαχάρως και Χαράλαμπου Καφύρα, πρώην νομάρχη Ηλείας στην περιβόητη και οσονούπω επερχόμενη δίκη, όπου οι λεβέντες θα κάτσουν στο σκαμνί κατηγορούμενοι ότι από συγκλίνουσα αμέλεια στη μεγάλη πυρκαγιά προξένησαν τεράστιες υλικές ζημιές και φρικτούς θανάτους 36 ανθρώπων (κάηκαν δάση, γεωργικές εκτάσεις, κατοικίες, ζώα κτλ), θα αναλάβει ο γνωστός Τούρκος δικηγόρος Καφύρ Παντάζ.. Ο λόγος είναι καταφανής. Μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο να επιβληθούν μεγάλες κυρώσεις και να πέσουν κεφάλια, επιστρατεύθηκαν λαϊκίστικα μέσα κυρίως για αντιπερισπασμό και φθηνό εντυπωσιασμό. Άλλα είναι πολύ δύσκολο να ανευρεθούν.Σε αυτή την ίδια κατεύθυνση συγκαταλέγεται και η περιβόητη μήνυση κατά της Τουρκίας σχετικά με τις δηλώσεις του Γιλμάς.
Μόνο που τους ξέφυγε λίγο ο χρόνος. Τα καταγγελθέντα γεγονότα με τις πυρκαγιές στα νησιά του Αιγαίου διαδραματίσθηκαν πριν δέκα (10) ολόκληρα χρόνια.  Τι να πεις και τι να υποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες του δήμου είναι τόσο κουφιοκεφαλάκηδες, που νομίζουν ότι απευθύνονται σε πιθήκους. Αφού ακόμα και τα καημένα μεμέτια, τα  κουρνάζια θα μας περιγελούν για το μέγεθος της ..εξυπνάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου