theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΙΑΣ:: ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Ξέρετε ποιο είναι και που βρίσκεται το «Μέλαθρο» της φωτογραφίας;
Καταρχάς είναι ιδιοκτησίας του δήμου Ζαχάρως και για τους μεν εκτός των τειχών βρίσκεται 3-4 χιλιόμετρα από την έδρα του δήμου, για δε τους άλλους ευρίσκεται στη διασταύρωση της Εθνικής οδού με τον Κακόβατο. Είναι το παλιό συνεργείο του Χριστόπουλου. Η όλη εικόνα του από πλευράς συντήρησης και καθαριότητας είναι απαράδεχτη.
 Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Δεν θα μπορούσε αυτό το οίκημα να αξιοποιηθεί από τον ίδιο το δήμο; Γιατί όλες οι δημοτικές υπηρεσίες να στεγάζονται στη Ζαχάρω; Όλοι μας ευαγγελιζόμαστε την αποκέντρωση και καταφερόμαστε για τον υδροκεφαλισμό της πρωτεύουσας. Όλα δεν αρχίζουν από τα μικρά και φθάνουν στα μεγάλα, από τα χαμηλότερα στα ψηλά;
Εμπρός λοιπόν κύριε δήμαρχε, ιδού η Ρόδος, να ένα  παράδειγμα για την ομοσπονδοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης (Τ.Α) που είναι η φιλοσοφία του  Καλλικράτη στην πράξη!!!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βεβαίως υπάρχουν εύλογες δικαιολογίες άρνησης κυρίως από τους ίδιους τους δημοτικούς υπάλληλους για λόγους μετακίνησης. Αυτά όμως όλα διορθώνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και απόφαση για το γενικό συμφέρον και όχι για το ατομικό για τους γνωστούς πελατειακούς, ψηφοθηρικούς λόγους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου