theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΤΟΠΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (Ότι θέλετε πάρετε!!!)


Με την ευκαιρία  της έκθεσης την προηγούμενη εβδομάδα του προβλήματος με τη Δημόσια Υγεία (ύδρευση, αποχέτευση και σκουπίδια)  που είναι πολύ σοβαρό και αφορά ολόκληρο το δήμο, είδαν το φως μερικά σχόλια για μονομέρεια, μη αντικειμενικότητα αυτού του Μπλογκ μεταξύ της Μείζονας και Ελάσσονας αντιπολίτευσης αλλά και για μια μόνιμη εμπάθεια απέναντι  στη Δημοτική αρχή,

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:
  •      Είμαστε ασυζητητί πάντα  υπέρ των Δημοκρατικών αρχών, θεσμών και διαδικασιών σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα  αλλά και της προσωπικής ζωής.
  •      Μετά βδελυγμίας αντιστρατευόμαστε  και αντιμαχόμαστε οποιαδήποτε ανομία, ρατσιστική, αντιλαϊκή αντίληψη με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα καθενός , ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, κράτους και θρησκείας
  •          Την πολιτική τη θεωρούμε πρώτο λειτούργημα  και επιδιώκουμε την άσκησή της , έντιμη, φερέγγυα, ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή, μακριά από κάθε πελατειακή, παρωχημένη νοοτροπία με ρουσφέτια  και ικανοποίηση κάθε λογής προσωπικών συμφερόντων διότι το ατομικό  εντάσσεται στο γενικό συμφέρον.
  •           Είμαστε εναντίον κάθε υπερεξουσίας, αυθαιρεσίας, κατάχρησης εξουσίας, παραποίησης αρχής,  παρα-εξουσίας, παρακρατικής, παρα-κομματικής παρά-δημοτικής και κάθε είδος σφετερισμού και εκμετάλλευσης.
  •           Το περιβάλλον, το φυσικό πλούτο και τα φυσικά αγαθά, που είναι το δέρμα του ανθρώπου είναι δημόσια για όλα το λαό και η περιφρούρησή τους  είναι καθήκον κάθε πολίτη.
           Οποιοσδήποτε λοιπόν, δεν είναι και δεν ασπάζεται αυτές τις αρχές και ενσυνειδήτως ή όχι στρέφεται εναντίον, εμείς είμαστε απέναντι και τον αντιπαλεύουμε με ό,τι μέσο μπορούμε και από όποιο μετερίζι βρισκόμαστε. Βεβαίως μέσα στα πλαίσια του νόμου και της Δημοκρατίας  χωρίς ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα.Σίγουρα δεν είμαστε οι καλυτερότεροι, οι τέλειοι. Όμως συνεχώς και αδιαλείπτως προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι!
             Επομένως εάν κάποιοι  αντελήφθησαν μια μικρή παρέκκλιση, τους παρακαλώ πολύ να το υπερβούν για τον απλό και μοναδικό λόγο ότι δεν έγινε συνειδητά. Στο κάτω-κατω μια παραδοχή και μια συγνώμη δεν λέει τίποτα όταν δεν είναι αληθινή και γίνεται για τα …μάτια.
                  Προχωράμε…
     Λοιπόν θετικότατες ήταν κατά κάποιο τρόπο οι έντονες και οξείες παρατηρήσεις  στον Αγραπιδά στην προχθεσινή ανάρτηση, τα γκέμια που λέγαμε, γιατί προκάλεσαν  ως άμεσο αποτέλεσμα στην αμέσως επόμενη ανάρτηση, τη σαφέστατη δήλωση ότι  θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το πολύ σοβαρό πρόβλημα του πόσιμου νερού στο δήμο μας, που έχει μεγάλη επίπτωση στη Δημόσια Υγεία.
    Ομοίως  τραβάμε τα γκέμια αλλά και χτυπάμε και το καμουτσί στη Μείζονα αντιπολίτευση. Το ερώτημα είναι μεγάλο: γιατί δεν υπάρχει ουδεμία παρέμβαση, αντίδραση από τη μεριά της για τόσο κρίσιμα θέματα
{παρεμπιπτόντως: Η Μείζονα και η Ελάσσονα έχουν κάνει μια διαμαρτυρία, μια αναφορά στο Δήμο  για κείνον τον έρμο τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Που είναι :
  • Ο Ολυμπιακός,
  • Η Βιβλιοθήκη, 
  • Η Φιλαρμονική

Ποιος θα ασχοληθεί πραγματικά με αυτά τα θέματα;}
      Η γόνιμη και αποτελεσματική αντιπολίτευση δεν αρέσκεται και δεν τελειώνει με διαβήματα και εκκλήσεις. Όταν αυτά δεν επιφέρουν τίποτα, όπως συμβαίνει πάντα στο δήμο μας, προχωρά και σε άλλες αγωνιστικές μορφές, ειδικά για θέματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  όπως:
  •  Εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου,
  • Κινητοποιήσεις (συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πορείες, κλεισίματα εθνικής…) και ακόμη
  • ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ    
Τελικά επειδή το θέμα της Δημόσιας Υγείας (ύδρευση, αποχέτευση,σκουπίδια) καίει και είναι επιτακτικό αναγκαίο, εντός των ημερών θα προβούμε σε μια Πρόταση-Κάλεσμα στη Μείζονα και στην Ελάσσονα Αντιπολίτευση. Αφενός θα αναπτύξουμε και θα την ενισχύσουμε στους δυο Κώστηδες και αφετέρου θα την διανείμουμε για περισσότερη ενημέρωση.  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου