theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ


ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΩΡΕΣ
      
       ΜΠΡΑΒΟ στον Πολιτιστικό Σύλλογο (Καραμπότσου Ούτε-Πρόεδρος, Ζήρος Χρήστος-Αντιπρόεδρος, Καδόγλου Γιάννης-Γραμματέας, Αλεξανδροπούλου Σπυριδούλα-Ταμίας, Δρίλια Ανθή Ειδ. Γραμματέας, Τσιούμας Αθανάσιος-μέλος, Σάσσαλος Σπύρος-μέλος, Παναγοπούλου Σοφία-Μέλος) για την άρτια οργάνωση της όλης εκδήλωσης αλλά κυρίως για το στίγμα σεβασμού και κατανόησης στον δοκιμαζόμενο πολίτη (καλές τιμές, ανθρώπινες συνθήκες). Βεβαίως σε όλες τις κυρίες και κυρίους του Δ.Σ. αλλά θα μας επιτρέψετε να εκφράσουμε ένα παραπάνω μπράβο στη Σπυριδούλα και στο Θανάση για την πηγαία τους χάρη και ευγένεια.
      ΜΠΡΑΒΟ στην "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ" (Σάσσαλος Ανδρέας-κιθάρα, Γκόγκας Παναγιώτης-μπουζούκι, Παναγοπούλου Σοφία-ακορντεόν, Τζανέτος Φώτης κλαρίνο, Καδόγλου  Ιωάννης-κρουστά, Νάνου Χριστίνα-τραγούδι, Λαμπρόπουλος Νίκος-τραγούδι, Γκούσκος Νίκος-τραγούδι, Τζανέτος Κώστας-Τραγούδι) για την πολύ καλή κάλυψη με όλες τις μορφές της ελληνικής μουσικής. Όλες και όλοι ήσαν υπέροχοι, αλλά αποκάλυψη ήταν ο Νικολάκης, που ήταν και πρωτοεμφανιζόμενος με αυτό το μουσικό σχήμα.
          ΜΠΡΑΒΟ στο χορευτικό συγκρότημα του Κώστα Τζανέτου για την συμβολή του στην επιτυχία της βραδιάς.        
       ΜΠΡΑΒΟ στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο για την αθρόα ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Συλλόγου (104 δώρα στη λαχειοφόρο αγορά).
           ΜΠΡΑΒΟ τέλος και στον «ΜΠΑΜΠΗ» για την καλή εξυπηρέτηση του κόσμου.

            Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Επώνυμοι παντός είδους και καιρού, Γραμματείς και Φαρισαίοι, Βουλευτάδες και λοιποί Τοπικοί Άρχοντες, Δήμαρχος, κ.κ. Επικεφαλής Μείζονας και Ελάσσονας.     ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------







































Συγνώμη δεν μεταφορτίζονται οι φωτογραφίες του Δ.Σ καθώς κι
αυτές του χορευτικού συγκροτήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου