theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ(ΟΝ) ΑΝΩΝΥΜΗ(Ο) - ΑΝΤΩΝΥΜΗ(Ο)...

          Κύριε/α Ανώνυμε/η, με συγχωρείτε αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι ως προς την εκλογή οι βουλευτές Επικρατείας δεν βγαίνουν από τη λαϊκή κυριαρχία αλλά από την προτίμηση του αρχηγού λόγω ..ισορροπιών. Έτσι δεν έγινε βουλευτής και η κα Αυγερινοπούλου
      Για το ειδικό ενδιαφέρον στο νομό μας της κας βουλευτίνας δεν αντιλέγω, σίγουρα όλοι οι κ.κ. βουλευτές, αλλά και οι κ.κ. υπουργοί[i] κόβονται για τον νομό τους. Όλοι τους δεν αφήνουν εκδήλωση, γιορτή, χορό, επέτειο, κοπή πίτας στα χωριά και στην πρωτεύουσα, που να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η πλάκα είναι που πολλάκις συμπίπτουν πολλά τέτοια την ίδια ώραί και αυτοί τρέχουν να μη χάσουν την προσφώνηση κι αμέσως μετά λόγω ….ανειλημμένων υποχρεώσεων αποχωρούν ταχέως και λίαν διακριτικώς. Εκείνο το κατόπιν ενεργειών, κάποτε στις τοπικές εφημερίδες έδωσε τη  θέση στα δελτία τύπου.  Για να μη λέμε και πολλά, η κύρια ευθύνη για αυτά που τραβά ο λαός και η χώρα δεν ανήκει σε όλους αυτούς που ήταν Κυβέρνηση; Και από πάνω ζητάνε και τα ρέστα! (μισθοί, επιτροπές, επιδόματα … αναδρομικά κτ.λ.).
    Μα καλά τι αποκαλύψεις των απαντήσεων των υπουργείων αναφέρεις; Για την ανυπαρξία αυτών των αποκαλύψεων στις συγκεκριμένες ερωτήσεις δεν υπήρξε η έντονη διαμαρτυρία μου; Αυτή τη μη κοινοποίηση παρακάτω τη δικαιολογείς με το ότι  οι βουλευτές δεν είναι υποχρεωμένοι ή έτσι συνηθίζεται. Ακριβώς αυτό καταγγέλλεται και λοιδωρείται.  
       Περί της Βιομηχανίας Ερωτήσεων και ευαισθησίας  για το περιβάλλον τι το ήθελες; Ή δικαίωμα είναι ή υποχρέωση. Δεν πάνε μαζί, είναι αντίθετα και αλληλοσυγκρουόμενα!  Εντάξει, γιατί μέχρι τώρα δεν έγινε κάποια Ερώτηση για τις περιβόητες καταπατήσεις στον αιγιαλό και στον Καϊάφα; Αυτά δεν εντάσσονται στο ενδιαφέρον; Ή μήπως κάνουν τζιζ:
          Αγαπητέ όλα αυτά είναι λάσπη;
         Αυτά τα χλωρά. Τα ξερά την άλλη φορά, έτσι κι αλλιώς εκλογές έχουμε!!!!


[i] Θα θυμάστε το Χατζηγάκη, που μέσα σε ένα χρόνο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, έφτιαξε και Οργανισμό (Τράπεζα Γης) και διόρισε καμιά τετρακοσαριά άτομα, όλα από τα Τρίκαλα τα δυο στενά. Να ήταν ένας, λίγο το κακό. Πιο παλιά θα θυμάστε τον κο Δρυ και πρόσφατα με την κρίση τον κο Ροντούλη που επί υπουργίας του, κάθε σαββατοκύριακο οργάνωνε ημερίδες στον Τύρναβο για την έρμη κτηνοτροφία.  Και πλήρωνε ο πολίτης οδοιπορικά και ημερήσιες αποζημιώσεις. Α… μάλιστα, έβγαζε και δελτίο για τη δράση του.. (Επί του τελευταίου υπάρχει σχετική  ανάρτησηστις 21-1-20120) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου