theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΦΩΤΗ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΚΙΣΤΑΙΩΝ

Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ 
 ΕΙΝΑΙ  ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ 
ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ  ΖΟΥΡΤΣΑ: 
ΔΩΡΟΝΙΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ !!!
     Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους από την αρχή.

     Λοιπόν χθες το μεσημέρι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φώτη Βλάχο Γ.Γ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακισταίων, ανάμεσα στα άλλα τον προέτρεψα να απαντήσει σε ότι αφορά τη Μάκιστο. Πράγματι ο κ. Φώτης, μετά από τρείς ώρες περίπου, μας απέστειλε ένα μικρό κείμενο που το ανάρτησα αμέσως.

Α) Στη συγκεκριμένη ερώτηση στην ανάρτηση της 3-3-12 γιατί δεν καταλογίζονται οι ευθύνες όπως και όπου πρέπει, απαντά γεια σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω. Χθες μάλιστα τηλεφωνικά, την ίδια πρόταση την έκανα πιο ανοικτή: από την ώρα που ανέλαβες εσύ Γ.Γ., εκδότης και κουμανταδόρος, δείξε μας ένα άρθρο, μια  ανακοίνωση με καταγγελία ή ακόμη με κριτική στο δήμο [i]της Sugartown   που έχει και τον πρώτο βαθμό ευθύνης για την όλη επικίνδυνη κατάσταση.
Β) Όλα τα σχετικά με τις Ερωτήσεις της βουλευτού κ. Αυγερινοπούλου, επειδή έχουν και άλλη σημασία θα αναρτηθούν αύριο. Ως προς το εάν κατατέθηκαν ή όχι στη βουλή πραγματικά έγιναν όπως αναφέρει ο Φώτης. Όμως αγαπητέ κύριε, όπως με διαβεβαιωσες δύο φορές, μέχρι τώρα δεν σας έχει στείλει καμία απάντηση αν και έχουν απαντηθεί από τις 2-12-11 και 20-1-12 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βουλής (parliament.gr).  
Ες αύριον τα σπουδαία....
Γ) Τα τελευταία περί υπονοούμενων και αξιοπρέπειας δεν αξίζουν ουδεμίας απάντησης. Μόνο αυτά. Εγώ κύριε Βλάχο μου τιμώ την αριστερή μου ταυτότητα και το ήθος και το ύφος της παράταξής μου. Εντάξει; Και όχι όπως μερικοί- μερικοί …Μα καλά από πότε η κριτική και η σάτιρα θίγουν αξιοπρέπειες;
Δ) Επειδή σε Συλλόγους έχω μεγάλη εμπειρία θα μου επιτρέψεις και μια συμβουλή. Μην μπερδεύεις λοιπόν τον Σύλλογο και την ταλαιπωρημένη Μάκιστο με τον εαυτόν σου[ii] και τέλος κύριε Βλάχο να είσαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ μας πίνουμε νερό από ίδιες βρύσες.

Δείτε και το σχόλιο, ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!

[i] Μάλιστα, εάν δεν απατώμαι,  ο Αντιδήμαρχος που είναι Δ/ντής όλων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου είναι από την Μάκιστο. Ο δε Πρόεδρος τότε της ΔΕΥΑΖ ήταν ο νυν δήμαρχος κ. Μπάμης από την Κωστομέρα. Ο ένας συγχωριανός κι ο άλλος κοντοχωριανός!
[ii] Εκτός κι εάν πρόλαβες και προσκάλεσες Δ.Σ εντός των τριών (3) ωρών που μεσολάβησαν. Αλλά και πάλι πρώτη φορά βλέπω απάντηση Συλλόγου με μονογραφή του Γραμματέα του. Δεν ξέρω βέβαια εάν ενημέρωσες και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στάθη Κοκαλιάρη για αυτή την περισπούδαστη απάντηση, πράγμα που δεν το πιστεύω, να μου κόψεις το κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου