theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ

   Κύριε Αγραπιδά
        Σας ευχαριστούμε πραγματικά γιατί με την επιστολή σας, μας δίνετε την ευκαιρία να τονίσουμε μερικά πράγματα, τα οποία πολλοί τα ξέχασαν ή κάνουν πως τα ξεχνούν.
        Λοιπόν, όλοι ξέρουμε ότι έχετε διττό θεσμικό ρόλο και λόγο, μια ως αρχηγός της ελάσσονας  αντιπολίτευσης στο Δήμο μας και μια ως πρόεδρος του "Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος" . Έτσι  οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα είναι πολλές αλλά και οι δυνατότητες παρέμβασης πολλαπλάσιες *. Αυτός είναι και ένας παραπανίσιος λόγος που με σας είμαστε πιο απαιτητικοί και πιο αυστηροί.  Όμως δεν δικαιολογείται η μια ιδιότητα να υπεισέρχεται στη άλλη. Παπάς και ζευγάς μαζί  θέλει μεγάλη προσοχή. Όπως στην αναρτημένη χθες επιστολή σας, που  μπλέκετε τα πράγματα με πολλές ήξεις αφίξεις και  άστοχους και περιπαιχτικούς υπαινιγμούς. Ας τα πάρουμε ένα - ένα κι από την αρχή.
          1-  Ενώ η αφιέρωση στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ρητή, δίκοπο μαχαίρι, πρόσκληση και πρόκληση μαζί εσείς την ερμηνεύστε εντελώς λαθεμένα. Είδατε από την πλευρά μας υποτίμηση  του Συλλόγου  και απαντήσατε με δήθεν εξυπνακίστικες φράσεις  για ...ανάδειξη, πράγμα που είναι ξένο στις προθέσεις μας.
          2-   Εδώ μας λέτε κάτι που συνάδει με την όλη σας τοποθέτηση και στάση. Μας βεβαιώνετε ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του δήμου και της Ν/Α Ηλείας είναι ενήμερες  από την συνήγορο του πολίτη για το σκάνδαλο με το σπιτάκι της φωτογραφίας που βγάζει μάτια. Αυτό είναι το πρόβλημα κύριε Αγραπιδά; Δεν ξέρετε ότι στη χώρα της πορτοκαλέας οτιδήποτε δεν το σπρώξετε παραμένει στα ερμάρια των υπηρεσιών; Ορίστε από το 2008 υπάρχει εντολή του Συνήγορου αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Εσείς από τότε τι ουσιαστικό κάνατε   ως επικεφαλής και υπεύθυνος Συλλόγου Προστασίας και Φρούρησης του Περιβάλλοντος και ως ελάσσων μείζων αντιπολίτευση; Ή μήπως θα κάνετε;*
         3- Δεν είστε καθόλου δίκαιος γιατί πολλές φορές έχουμε αναφερθεί θετικά και επικροτήσει  δικές σας ενέργειες. Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αυτή που σας σημάδεψε  ήταν η αλλοπρόσαλλη στάση σας στην αρχή της δημοτικής περιόδου και σταδιοδρομίας, όταν επικαλούμενος τους νόμους, αποδεχόσαστε παράνομες προσκλήσεις και με την προκλητική σας παρουσία, στην ουσία συμπράττατε και νομιμοποιούσατε μια ανώμαλη και παράνομη κατάσταση. Αυτό δεν ήταν ύπουλη μαχαιριά στη Δημοκρατία; Από την άλλη, ειλικρινά, δεν πρέπει  να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αλεξανδρόπουλο για τον ανένδοτο αγώνα του, που μαζί με συνεχείς αναφορές και καταγγελίες στην εποπτεύουσα αρχή έγινε βασική αιτία της  ανατροπής και της ομαλότητας; Ή περισσότερα στον Μπούσπουρα και Βασιλόπουλο που στάθηκαν βράχοι ακλόνητοι και μάλιστα επί παντοδυναμίας του πρώην; Ακριβώς επί του καυτού θέματος υπάρχουν πολλές αναρτήσεις σε αυτό το μπλογκ γιατί ήταν και είναι το μεγιστο.
      4- Κύριε Αγραπιδά, η καθαρή και άδολη αλήθεια δεν υπερτερεί της αντικειμενικότητας; Αυτή   πολλάκις δεν καθίσταται λαστιχένια; Πώς δηλαδή την εννοεί  καθένας; Επομένως ελαφρώς φενακίζουμε όταν απόλυτα την επικαλούμαστε. 
       5- Ποίο σοβαρό θέμα εννοείτε δεν κατάλαβα καν. Σε τελευταία ανάλυση οποιαδήποτε αξιολόγηση σε αυτό εδώ το βήμα, σας παρακαλώ, είναι καταδικό μου θέμα γιατί απλώς εγώ είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος! Και το τελευταίο. Συστάσεις τύπου άνωθεν εντολής είναι εντελώς  απορριπτέες ως απρεπείς! 

* Μια και το έφερε η κουβέντα ας αφήσουμε το "σπιτάκι" και ας πάμε σε μερικά άλλα:
  - Μήπως έχετε καμιά παρέμβαση για το Μπισχινόκαμπο στα δύο θέματα που βοούν, Φερλέ και Ν.Αλεξανδρόπουλου;
    -  Μήπως έχετε καμιά παρέμβαση στα τόσα....μεγαλεία που έχουν λάβει χώρα στη Μοφκίτσα, που είναι και τόπος καταγωγής σας; {Επί αυτού, με το καλό, θα υπάρξει ειδική ανάρτηση}
      -  Μήπως έχετε παρέμβει στα τόσα εγκλήματα που έχουν γίνει στη Νέδα; (παράνομες αμμοληψίες, αυθαίρετα)
      -  Μήπως έχετε πάρει θέση για τα αυθαίρετα της Ζαχάρως, του Κακοβάτου και του Νεοχωρίου;
      - Μήπως έχετε πάρει έστω και απλή θέση για την ωμή καταπάτηση του πρώην στον Καϊφα , που τόσος ντόρος έχει γίνει και μάλιστα μετά την προκλητική αρνητική θέση και αδιαφορία της δημοτικής αρχής;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου