theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

         Χθες το βράδυ λαμβάνοντας το σχόλιο από τον κύριο Αρτουμά, αφενός μεν χάρηκα για την άμεση απάντηση από ένα καθ΄ ύλην αρμόδιο άτομο, αφετέρου δε λυπήθηκα επειδή ο ίδιος θεώρησε ότι στην ανάρτησή μου για τους Ταξιάρχες υπάρχουν βολές για το πρόσωπό του. Αμέσως δημοσίευσα το σχόλιο και συνάμα απάντησα στον κ. Αρτουμά με το ίδιο email για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους ως εξής:  
Κύριε Αρτουμά χάρηκα πάρα πολύ για το σχόλιο σας που ήταν άμεσο. Τώρα μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και το δημοσίευσα, Αύριο θα το κάνω ανάρτηση για να γίνει πιο εμφανές μια και και η άποψή σας είναι βαρύνουσα και θα ακολουθήσει δική μου απάντηση. Από τώρα σας δηλώνω ότι ούτε κατά διάνοια δεν υπήρξε για σας ακόμη και υποψία. Κι αν έτσι εκλάβατε κάτι χίλιες φορές συγνώμη, πράγμα που θα το τονίσω και στο μπλογκ. Πάντως η κριτική και ο σχολιασμός είναι βασικά στοιχεία της δημοκρατίας. Για αυτό το λόγο να τα κάνετε αποδεκτά πάντοτε από οποιονδήποτε. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
     Πρέπει να αναφέρω ότι με τον κ. Αρτουμά δεν γνωριζόμαστε εκ του σύνεγγυς, όμως πολύ εκτιμώ ότι πολλές φορές κατά καιρούς του έχω τηλεφωνήσει ζητώντας πληροφορίες για διάφορα θέματα και πάντα ήταν πρόθυμος και ευγενικός.
       Βεβαίως οι αναρτήσεις για το χοντρό κιτσαριό της Μοφκίτσας και όχι μόνο είναι άλλο θέμα και θα συνεχισθούν με την ίδια αυστηρή κριτική και τον καταγγελτικό λόγο, όπως ακριβώς έχουν προγραμματισθεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου