theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΟΥΜΑ !

Χθες   το   βράδυ  λάβαμε   ένα σχόλιο στην ανάρτηση  
"η Μοφκίτσα στο εδώλιο" από τον κ. Αρτουμά. Επειδή
λόγω  της  θέσης  του,  Προϊστάμενος  Δ.Τ.Υ. Πολ/μίας 
και  Περ/ντος  Δήμου  Ζαχάρως,  η  άποψή  του   είναι
 βαρύνουσα    και    ενδιαφέρουσα,  προτιμήσαμε   να 
γίνει  ανάρτησή του προκειμένου να γίνει πιο εμφανές.
 Η  απάντησή θα δοθεί αργότερα.

Κύριε Κόλλια, ουδέποτε αναφέρθηκα για άριστο έργο, ούτε για άριστους εργολάβους, διότι απλούστατα στο νομό Ηλείας απλά δεν υπάρχουν, όπως στην τηλεφωνική συνομιλία σαφώς σας δήλωσα! 
Ο μοναδικός στο νομό Ηλείας παραδοσιακός οικισμός Ανω Ταξιαρχών έχει λάβει δικαίως τόσα κονδύλια από διάφορα προγράμματα, όσα δεν έχουν λάβει όλα τα υπόλοιπα χωριά του πρώην Δήμου Ζαχάρως. 
Το συγκεκριμένο λιθόστρωτο του κεντρικού δρόμου του οικισμού στο οποίο αναφέρεστε, εκτελέσθηκε σύμφωνα με την μελέτη του κ. Κόντου η οποία σαφώς αναφέρονταν σε λιθόστρωτο και όχι πλακόστρωτο όπως ενδεχομένως νομίζετε.
Ουδέποτε προεξόφλησα την παραλαβή του έργου η οποία θα γίνει 15 τουλάχιστον μήνες από την 31η Δεκεμβρίου του 2011, ημερομηνία περαίωσης του έργου, δεδομένου ότι η επιτροπή παραλαβής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στην οποία ΔΕΝ θα συμμετέχουν ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι επιβλέποντες του έργου.
Για τα περί μικρού ή μεγάλου φαγοποτιού που αναφέρετε στο σχόλιό σας παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικός, επιφυλλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου και περιμένω τουλάχιστον μια συγνώμη σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, μην ξεχνάτε δε ότι από μια απλή ανάρτηση στο twitter αποκλείσθηκε αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς αγώνες και διαγράφηκε βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος! 
Ευελπιστώ για την ανάρτηση του σχολίου μου, για περισσότερες δε διευκρινίσεις σας καλώ στο γραφείο μου προκειμένου να συζητήσουμε για όποιο θέμα αφορά τους Ανω Ταξιάρχες, παρουσία του Τοπικού Συμβουλίου και εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

Αρτουμάς Μιλτιάδης 
Προιστάμενος Δ.Τ.Υ. Πολ/μίας και Περ/ντος Δήμου Ζαχάρως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου