theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΥΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.......ΝΑΜΑΣΤΕ.

Colpo grosso στη Ζαχάρω
Κοινό μυστικό αποτελούν, στον πλέον πολυσυζητημένο δήμο της Ηλείας, τη γνωστή «Sugartown»- κατά κόσμον Ζαχάρω- οι περίεργες μεθοδεύσεις και αυθαιρεσίες της δημοτικής αρχής.
Οι γνωρίζοντες τα πράγματα κάνουν λόγο για σωρεία αδιαφανών διαδικασιών με πρωταγωνιστές τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Τρανταχτή περίπτωση αποτελεί η υπόθεση που έφτασε σήμερα στο εισαγγελικό γραφείο του Πύργου.
Ο εισαγγελέας κάλεσε τον δήμαρχο Ζαχάρως, Γ. Μπάμη, τον αντιδήμαρχο-αρμόδιο για πολεοδομικά θέματα, Ν. Λαμπρόπουλο, και τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας, Χ. Κανακόπουλο, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την απόφασή τους να αναθέσουν «έργα» σε μηχανικό της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ) Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο ώστε να τακτοποιήσει όλες τις δουλειές που του ανατέθηκαν.

Εργοδότης του ήταν ο δήμος, ο οποίος του ανέθεσε την διευθέτηση υποθέσεων που αφορούσαν την έγκριση οικοδομικών αδειών και τακτοποίηση… αυθαιρέτων. Όπως έγινε γνωστό, περισσότερες από 100 άδειες οικοδομής είχαν υπογραφεί από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Σύμπτωση; Όλες φέρουν την υπογραφή του συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος δεν υπηρετεί στην Πολεοδομία του δήμου Ζαχάρως, αλλά στα κεντρικά της ΔΕΠΑΝΟΜ στην Αθήνα.
Πλήθος ερωτημάτων εγείρει το γεγονός ότι η έκδοση οικοδομικών αδειών γίνεται μόνο από τις κατά τόπους πολεοδομίες και όχι από μία εταιρεία του Δημοσίου η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή κτισμάτων που αφορούν αποκλειστικά τον τομέα της Υγείας.
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ... ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου