theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ

            Μάλιστα ! 
          Μετά τις πολιτικές εκλογές του Ιουνίου και τη καινούργια κυβέρνηση ο κ. Πανταζής όπου στέκεται και όπου βρεθεί διατυμπανίζει ότι όπου ναναι επανέρχεται δήμαρχος και με τη βούλα του νόμου. Φίλος υπουργός ντε και ανηψιά βουλευτίνα, τι διάτανο, κάτι θα κάνουν. Όμως άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων και...άλλες οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. 

    Υπ΄αυτό το κλίμα λοιπόν, ο  κ. Έκπτωτος επειδή "υφίσταται τεράστια ηθική βλάβη, προσωπική, κοινωνική και πολιτική", όπως γράφεται στην αίτηση, με την έκπτωσή του από το αξίωμα του δημάρχου Ζαχάρως, που αυτοδικαίως του επιβλήθηκε κατ΄εφαρμογή του ν.3852/2110, κίνεί γη και ουρανό, διαβήματα. αιτήσεις, προσφυγές. 
     Οι τελευταίες του ενέργειες είναι:
  • Αίτηση, προσφυγή στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο που είναι το Συμβούλιο Επικρατείας στις 20-9-2011, για να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,Δυτ. Ελλάδας και Ιονιου που αυτοδικαίως σύμφωνα με το νόμο τον  έκανε έκπτωτο.
  •  Αίτηση  πάλι στο ΣτΕ για ακύρωση της ίδιας αποπεμπτικής απόφασης.
   Η μεν πρώτη απορρίφθηκε  με την 485/12 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ, που συνεδρίασε στις 21-8-12 και την οποία 
παραθέτουμε.
   Η δε δεύτερη ήταν να εκδικασθεί προχθές στις 18-10-12. Όμως την τύχη της αγνοούμε εντελώς(1).Υπάρχουν δύο εκδοχές, ή:
                         - Αναβλήθηκε
                         - ήταν αρνητική
Καθότι εάν ήταν θετική και είχε ακυρωθεί, στη Ζαχάρω θα είχαν στηθεί νταούλια και βιολιά!!!

(1) Οτιδήποτε νεώτερο έχουμε για την συγκεκριμένη εκδίκαση θα σας ενημερώσουμε. Αλλά και όποιος από σας γνωρίζει κάτι σχετικό, είναι καλοδεχούμενος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου