theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


          Στην ανάρτηση "Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ SUGARTOWN ..ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ..της 26-9-2012 ο κύριος  με τα αλαμπουρνέζικα ( ο ..έρμος θέλησε να γράψει σε Greeklish μορφή) και στη συνέχεια φθηνός υβριστής, μας προκάλεσε ως εξής: 

kala kyrie.....kollia!!!ferte mia kai mono mia nomimopoihsh paranomou authairetou pou ypegrapse o ypallhlos pou toso kai me tetoio menos prosvaletai kai tha sas poume kala kanete kai ta lete.episeis ferte mia kai mono mia taktopoihsh authairetou xwris na exei plhrwthei to analogun prostimo kai pali tha sas poume kala kanete kai ta lete..

   Σαν μια μικρή απάντηση δημοσιεύουμε το 10381/22/6/12 έγγραφο "Λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου Ζαχάρως" του αρμόδιου αντιδήμαρχου κ. Λαμπρόπουλου προς τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας. Όπως εύκολα συνάγεται άμεσα και άρον-άρον οι άνθρωποι έσπευσαν και προέβησαν σε ανάκληση των εγγράφων που είχε υπογράψει ή συνυπογράψει  ο μηχανικός κ. Γιαννακούλιας  και μάλιστα παραδέχονται ότι  ο τύπος ήταν αναρμόδιος. 
Ένα από τα σοβαρότερα ερωτήματα που ανακύπτει από αυτό και μόνο το έγγραφο είναι  πόσοι μήνες έπρεπε να περάσουν και μετά από πόσα διαβήματα και διαμαρτυρίες για να καταλάβουν ο προϊστάμενος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ότι ο τύπος ήταν αναρμόδιος να υπογράφει οτιδήποτε έγγραφο του πολεοδομικού γραφείου Ζαχάρως; Βεβαίως όχι μόνο αναρμόδιος και παράνομος!!!
Πρέπει δε να ξέρετε και το άλλο: Όπου νάναι αναμένεται απάντηση από τη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ εάν στο κρίσιμο διάστημα που αυτός ο κύριος αλώνιζε στη Ζαχάρω ήταν υπάλληλός της και πληρωνόταν. 
Μη χολοσκάτε το όλο θέμα επιλήφθηκε ο Εισαγγελέας, οπότε ..αναμένουμε...    

σονούπω  έρχεται και  η απάντηση
 του κ. Λαμπρόπουλου....}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου