theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

            Τελικά με τον κύριο Λαμπρόπουλο, όλα "ωραία και καλά". Τα έφερε από εδώ τα κύλησε από κει και όλα μέλη γάλα. Και ο γιαλός είναι ορθός και σωστά αρμενίζουμε. Βεβαίως έχει δικαίωμα να απαντά όπως αυτός νομίζει αλλά δεν έπρεπε κατά κάποιο τρόπο, οι απαντήσεις να σχετίζονταν με τις ερωτήσεις; Στην αρχή οι απαντήσεις πρώτα μου έκαναν μεγάλη εντύπωση αλλά στη συνέχεια οργίστηκα γιατί ο ο κος Λαμπρόπουλος υποτιμά την κρίση και την νοημοσύνη μας. Άλλωστε ο λόγος που καθυστέρησα να γράψω αυτό το γραφτό ήταν να το κάνω με ηρεμία.  Σίγουρα δεν περίμενα οι απαντήσεις να χτυπάνε την κόψη του μαχαιριού αλλά όχι και έτσι ρε παιδί μου. Φθηνές υπεκφυγές  με ανούσια και γελοία επιχειρήματα, χωρίς να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. «Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω» (1)
            Λοιπόν:
  •     Για τα καταστήματα που με τόση αφέλεια  και πρόκληση   ισχυρίζεται ότι όλα ελέγχονται και εφαρμόζονται οι νόμοι, αφιερώνεται το παρακείμενο έγγραφο, που υπόψη είναι του δήμου.
  •      Για την παράνομη υπογραφή του Αντωνακόπουλου  είναι παράξενη και ανήκουστη η απάντηση. Είναι αναρμόδιος απαντά. Αν είναι δυνατόν! Και ο κατώτερος υπάλληλος αλλά και όποιος διαθέτει λίγάκι λογική ή γνωρίζει δυο αράδες γράμματα ξέρει και παραξέρει ότι κανείς  δ/ντης, νομάρχης, υπουργός δεν υπερπηδά και υπογράφει χωρίς την έγκριση και υπογραφή του υπεύθυνου υπαλλήλου και μάλιστα όταν πρόκειται περί   ειδικευμένης περίπτωσης.
  •       Για το ρόλο του "Μεγάλου" που ο ίδιος διαλαλεί αλλά και όλο το παρασκήνιο ούτε κουβέντα. Όλα τέλεια!
  •      Για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, που είναι καθαρά θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΟ, αλλά και τα υπόλοιπα,  απαντά κατά τον ίδιο τρόπο.
Τέλος με κατηγορεί, επί λέξει, ότι με διακατέχουν ενάντια αισθήματα προς τη δημοτική αρχή.
Κύριε Λαμπρόπουλε εγώ τόσα χρόνια στον πολιτικό χώρο που ανήκω έχω γαλουχηθεί και θεωρώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως 2ο πυλώνα της Δημοκρατίας. Οπότε δεν τα έχω με την δημοτική αρχή αλλά με την ανικανότητα  και την και τη ανοχή της παρανομίας των οργάνων της. Και στο κάτω-κάτω, εσείς τώρα είστε δημοτική εξουσία και με σας τα βάζω και σας κριτικάρω. Έτσι πρέπει!!!

(1) Κύριε Λαμπρόπουλε όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο  Γιάννης της παροιμίας έσπερνε κουκιά αλλά εσείς ΟΛΟΙ σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου