theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ALFA BANK (350.000 ΕΥΡΩ)

 ΠΑΛΙ  ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

    Με το 1502/12 Κλητήριο Θέσπισμα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών (1) Πύργου παραπέμπει σε δίκη που θα γίνει στις 13 Ιουνίου 2013) 

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
τους:1) Πανταζή Χρονόπουλο, δήμαρχος Ζαχάρως 2) Ευτάθιο Γεντίμη 3) Βελούδω Δαϊκου 4) Αναστ. Λαμπρόπουλο 5) Νικολαο Λαμπρόπουλο 6) Κωνσταν. Μητρόπουλος 7) Σπύρο Μπηλιώνη 8) Θεοδ. Παπακυριακόπουλο 9) Ιωάννη Σχίζα 10) Σπήλιο Φωτόπουλο 11) Δημήτριο Χρονόπουλο 12) Λάμπρος Νικολετόπουλου 13) Παναγιώτη Δαμικούκα,  μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως και Ελένη Λαμπροπούλου, προϊσταμένη των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του δήμου. 
   Το κατηγορητήριο για όλους τους κυρίους, που φθάνουν τον αριθμό 12 και τις 2 κυρίες  είναι γραμμένο αναλυτικά με όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία στο κλητήριο θέσπισμα που παρακάτω δημοσιεύεται με όλη του τη μεγαλοπρέπεια.
Όλα βεβαίως είναι σοβαρές παραβάσεις αλλά μας έκαναν μεγάλη  εντύπωση τα εξής:
  • Όλοι οι λεβέντες μηδενός εξαιρουμένου κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και μάλιστα για πρόθεση με σκοπό να προσπορίσουν σε άλλους παράνομα όφελος. Έτσι δεν έλαβαν απόφαση περί αποδοχής της δωρεάς της ALFA BANK, αλλά ψήφισαν ομόφωνα την απευθείας αγορά ακινήτου (3) που ανήκε στην ίδια τράπεζα. Yes man  σε όλα τα παραγγέλματα του έκπτωτου και στο τέλος τον εξουσιοδότησαν εν λευκώ να χειριστεί τη δωρεά, ενώ η ματσαραγκιά έκανε μπαμ.
  • Ο Πανταζής, αν και κανένας αιρετός δεν είναι αρμόδιος να εμπλέκεται άμεσα σε οικονομικά νταραβέρια, ο ίδιος αντικατέστησε τους πάντες, αν και η Περιφέρεια του είχε κάνει σαφή την παραβατικότητα.
  • Πάει στο διάτανο, όλοι οι υπόλοιποι αιρετοί παραβάτες ας τους δικαιολογήσουμε διότι ήσαν απλά στρατιωτάκια που η κατ΄ ώμον άρθρωσή τους παραλίγο να υποστεί  περιαρθρικές μόνιμες αλλοιώσεις από τη συνεχή ανάταση, ο Λάμπρος Νικολετόπουλος (2) , όμως για ποιο λόγο, όχι μόνο συνηγόρησε, αλλά και συνέπραξε;
  • Η κ. Λαμπροπούλου ενώ γνώριζε από τη σχετική απόφαση του Γ.Γ Δυτικής Ελλάδα ότι είναι παράνομο γιατί προέβη στην έκδοση χρηματικού εντάλματος και μάλιστα προπληρωμής του σεβαστού ποσού για τα συμβολαιογραφικά έξοδα; 

(1)   Είναι ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Καράτσαλος. Ναι εκείνο το παλικάρι που προχθές στη δίκη της μεγάλης πυρκαγιάς, στο τέλος της  καταπληκτικής αγόρευσή του, προέτρεψε τους δικαστές να τολμήσουν σαν τους Ιταλούς  συναδέλφους τους.
(2)  Κάποια επιχειρήματα περί έλλειψης αρμόδιας οικονομικής υπηρεσίας μας ανέφερε ο Λάμπρος αλλά καλό είναι να μας τα κάνει γραφτά γιατί για να πω την αλήθεια  δεν τα συγκράτησα καλά, οπότε υπάρχει κίνδυνος παρανόησης και μη πιστής αναφοράς. Αναμένουμε τη θέση του Λάμπρου. .... (3) Πρόκειται για το ακίνητο που ήταν παλιά συνεργείο αυτοκινήτων στη διασταύρωση της εθνικής οδού με με τον Κακόβατο (δες το δίπλα), που  λόγω χρεών του τότε ιδιοκτήτη περιέπεσε στην ALFA BANK 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου