theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΠΑΛΟ!!!!


          Τέτοια κατάπτωση και εξευτελισμός της αξιοπρέπειας του πολίτη, του ανθρώπου
         Τέτοια καταρράκωση και ξεπεσμός  του ίδιου του κράτους  δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πουθενά αλλού σε όλη τη χώρα, όπως σε τούτον εδώ το δήμο της Ζαχάρως. Η διαπόμπευση  της νομιμότητας είναι τόσο καταφανής και όπου και να σγαρλίσεις υπάρχει ένα σκάνδαλο. 
Το άκρον άωτον όμως είναι τα καραγκιοζιλίκια με το τουριστικό περίπτερο στον Μπισχινόκαμπο.(1) Οι παρανομίες από την αρχή της κατασκευής είναι γνωστές από καιρό. Αν εδώ και ένα χρόνο έχει κατατεθεί στο Δ.Σ. το υπόμνημα της μείζονος αντιπολίτευσης, που δημοσιεύσαμε στην ανάρτηση προχθές στις 20 του μήνα  που βγάζει μάτια, εντούτοις   δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Τουναντίον οι λεβέντες προκαλούν  το κοινό αίσθημα με την ανοχή τους γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τα πάντα. Θα αναφερθούμε σε μια πτυχή του θέματος που έχει να κάνει με τη ΔΕΗ χωρίς βεβαίως να ξεχνούμε τα υπόλοιπα (ενοίκιο, νομιμότητα κατασκευής κτ.λ.) που είναι πολύ σημαντικά. Από πέρυσι λοιπόν η κυρία ΔΕΗ γνωρίζει το πρόβλημα αλλά  το μεταθέτει σε άλλους. Στο εν λόγω υπόμνημα αναφέρεται ότι στις " 8-07-2011 η ΔΕΗ κατήγγειλε εγγράφως στη ΔΕΥΑ Ζαχάρως την «αυθαίρετη επέκταση της εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης» του αντλιοστασίου ύδρευσης που ηλεκτροδοτείται με τα στοιχεία ΔΕΗ/Α.Ε.: 33034685-03 και βρίσκεται στο Δ.Δ. Σχίνων. Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη ΔΕΥΑ ότι «από το παραπάνω ακίνητο ηλεκτροδοτείτε παραπλήσιο κτήριο το οποίο χρησιμοποιείται ως τουριστικό περίπτερο». Επανέρχεται λοιπόν η ΔΕΗ μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αποστέλλοντας στο δήμο το γνωστό έγγραφο που δημοσιεύσαμε προχθές.Η διαφορά  μεταξύ των δύο είναι μόνο στο χρόνο αποστολής
. Προχθές λοιπόν ήρθαμε σε επικοινωνία με ένα στέλεχος της ΔΕΗ στον Πύργο και  φίλο, που μας διαμήνυσε τα εξής: "Στις περιπτώσεις αυθαίρετης επέκτασης της ηλεκτροδότησης για τη ΔΕΗ υπεύθυνος είναι αυτός που δίνει το ρεύμα και όχι αυτός που το παίρνει. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ο δήμος. Επειδή το πρόβλημα έχει μεγάλη ιστορία, εάν δεν προβούν σε άμεση διακοπή βεβαιωμένη με υπεύθυνη δήλωση ενός ηλεκτρολόγου, εμείς θα κόψουμε το ρεύμα από το στύλο..."
             Όπως έγραψα και προχθές η κυρία ΔΕΗ,έχω την εντύπωση ότι μας περιπαίζει, αφού και πέρυσι τα ίδια έγραφε και φοβέριζε. Πάντως ας αναμένουμε  και....επανερχόμαστε   

(1) Μόνο και μόνο για αυτό όλοι η δημοτική αρχή έπρεπε να είχε παραιτηθεί από πολύ καιρό.Κύριε δήμαρχε, κύριοι αντιδήμαρχοι και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε μεγάλο κακό σε όλη την περιοχή και διαπράττετε συνεχώς παραβάσεις και αδικήματα ικανά να επιφέρουν και αυτή ακόμη τη δικαστική σας δίωξη; Ούτε ένας από σας δεν μπορεί να αντισταθεί και να φωνάξει φθάνει πια, ως εδώ; Πλέον δεν πρέπει να σας έχει μείνει ούτε μια σταλιά τιμής και αξιοπρέπειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου