theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΥΑΖ (Ι) από (ΙΙΙ)

Δημοτική Εταιρία Ύδρευσης και 
Αποχέτευσης Ζαχάρως

Αυτή   η   ανάρτηση  αλλά και οι άλλες δυο που θα 
ακολουθήσουν   με  το ίδιο θέμα τη ΔΕΥΑΖ  έχουν 
γραφτεί στις αρχές του φθινοπώρου.Κυνηγώντας
 την    επικαιρότητα   με   τα    διάφορα  σκάνδαλα 
παρέμειναν,    οπότε  να  που  ήρθε η σειρά τους.  
       Έχουν περάσει δυο χρόνια και βάλε που παλεύουμε στα δημοτικά αλώνια κι όμως η καθόλα συμπαθής Ζαχαραία κυρία, αν και δημοτική ...εταίρα, μέχρι τούδε δεν μας έχει τιμήσει, έστω  με την παρουσία της, ούτε μια φορά! 
 Πέρα από αυτά όμως πολλάκις έχουμε τονίσει ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο αμαρτωλό δήμο μας κάποιο σκάνδαλο ή σκανδαλάκι   θα είναι πλακωμένο. Για τη ΔΕΥΑΖ, που προΐσταται ο αγαπητός Παναγιώτης Γκόγκας, αυτή η βασική αρχή δεν άργησε να επιβεβαιωθεί όταν έπεσαν στην αντίληψή μας  δυο απλά, κοινά έγγραφα, που πρέπει αποστέλλονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες, στα πλαίσια της λειτουργίας της, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται (1).  Είναι τα έγγραφα:
  • Κατάσταση καταμετρητών υδρομετρητών νερού
  • Κατάσταση διακοπής παροχών υδροδότησης λόγω χρεών
       Τα  συγκεκριμένα έγγραφα αναφέρονται σε ένα χωριό, που τυχαίνει  να γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και με μια ματιά οι αδικίες-σκανδαλάκια βγάζουν μάτι. Οι ειδικές μεταχειρίσεις, εννοείται ...σε δικούς τους, δίνουν και παίρνουν. 
Περισσότερα όμως σε μια άλλη μας ανάρτηση.
(1) Όλοι οι διαχειριστές στις πολυκατοικίες κάθε δυο μήνες τοιχοκολλάνε τα κοινόχρηστα και συνολικά και τι αναλογεί στον καθένα ένοικο. Αυτή η ενάργεια είναι το άλφα και το ωμέγα της διαφάνειας. Στο δήμο γιατί δεν το κάνουν; Μήπως η ΔΕΥΑΖ δεν είναι διαχειριστής, αλλά κάτι άλλο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου