theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΩΡΑΣ- ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ...ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ!!!

          Προχθές, στη σχετική ανάρτηση της 14 του μήνα (κλικ ΕΔΩ) σχολίασα εκ των προτέρων λίαν αρνητικά τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Καταφέρθηκα καταγγέλλοντας για λαϊκισμό, πελατειακή και ψηφοθηρική αντίληψη και άλλα τέτοια ποταπά. 
Όμως η εκδήλωση που με τόσες τυμπανοκρουσίες προαναγγέλθηκε και έγινε εν μέσω πολλών φρου-φρου και αρωμάτων, αλλά και περισσής  συγκινήσεως μετά άκομψης φιλαρέσκειας από όλες τις  φανταχτερές κυρίες της τράπεζας, ήταν μια εν ψυχρώ κοροϊδία.
  Μα καλά αυτές οι νέες κυρίες βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας (1) δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα από την οικτρή κατάσταση που μας  έχουν φέρει; Μα είναι δυνατόν νέες πολιτικοί με σπουδές και περγαμηνές κοινωνικής μάλιστα κατεύθυνσης να αντιλαμβάνονται την εξάσκηση της πολιτικής με αυτό τον  πιο αναχρονιστικό και άκρως  υποτιμητικό, απαξιωτικό και προσβλητικό απέναντι στο λαό τρόπο;
Ως πειστήρια παραθέτουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και την ανακοίνωση από το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών "ΓΑΙΑ" (2) που εκφράζει ότι το πιο αγνό και προοδευτικό στην περιοχή μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΓΑΙΑ»
 Αφού κατόπιν προσκλήσεως από τους διοργανωτές, εκπρόσωπός μας παρακολούθησε την ημερίδα με θέμα: «Γυναίκα κι Επιχειρείν», που επραγματοποιήθη στο Δημοτικό Σχολείο Ζαχάρως στις 14-12-2012 από ώρα 6.00μ.μ-ημέρα Παρασκευή, ερχόμαστε να ανακοινώσουμε ότι δεν προτιθέμεθα να γίνουμε αρωγοί σε παρόμοιες ενέργειες που θέλουν τις γυναίκες χαζοχαρούμενο εργατικό δυναμικό ή κυνηγούς του «Αμερικάνικου Ονείρου», βγαλμένες λες από τα σήριαλ  του τύπου: «Τόλμη και γοητεία».
Οι στόχοι μας είναι αντίθετοι σε οποιαδήποτε πολιτική , «παρεοκρατική» , ατομικιστική ή παρόμοια σκοπιμότητα και συνυφασμένοι με την Γενική πρόοδο κι ευημερία του τόπου μας και την αξιοπρέπειά μας. Οι άνεργες γυναίκες της περιοχής μας  περίμεναν καλύτερη αντιμετώπιση για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Θεωρώντας  ότι η ημερίδα  υποβίβαζε την νοημοσύνη μας αποχωρήσαμε από την αίθουσα.
            Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι με ποιον τρόπο ή όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Ζαχάρως(3). Βεβαίως θα μου πείτε εδώ είναι SUGARTAWN ....Μα καλά ρε λεβέντες ντιπ νιονιό δεν έχετε;   
(1) Ήταν μια εκδήλωση της Νέας Δημορατίας. Όπως όλες και όλοι παρούσες  και μη αντιληφθήκατε, οι κυρίες βουλευτίνες (η κ. Δώρα-Διονυσία, η κ. Ζέτα Μακρή, πρώην βουλευτής Μαγνησίας και νυν Γ.Γ στο Υπουργείο Εσωτερικών και οι άλλες ..γαλαζοαίματες κυρίες, εκφράζουν τα νέα ήθη   του κόμματος Σαμαρά.
(2) Από τη "ΓΑΙΑ" παραβρέθηκαν η Μαρία Λούπη, η Ρέα Μακρή, που είναι και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων και μερικές άλλες κυρίες μέλη. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την όλη διαδικασία έκαναν αισθητή την παρουσία τους δια της τρανταχτής τους .αποχωρήσεως. 
(3)  Αλήθεια ποιος από το δήμο χαιρέτησε, όπως αναφέρεται στην πρόσκηση;
 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ; Στις φωτογραφίες θαυμάστε τις ωραίες κυρίες, Αυγερινοπούλου, Μακρή και Γυφτέα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου