theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η .... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Κύριε Πρόεδρε πρέπει να διαβάσεις το 
5 άρθρο του Πρότυπου Κανονισμού 
Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

       Προχθές λοιπόν τη Δευτέρα παραβρέθηκα στο δ.σ. του δήμου μας και ενώ έπαιρνα ορισμένες φωτογραφίες, ο πρόεδρος του δ.σ. κ. Χαραλαμπόπουλος για μια στιγμή διέκοψε τη συνεδρίαση και απευθυνόμενος σε μένα προέβη σε παρατήρηση ότι πρέπει να πάρω σχετική άδεια, φαντάζομαι από το δήμο. Η αντίδρασή μου ήταν άμεση, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει τη λειτουργία της Επικοινωνίας και της Διαφάνειας που υπηρετούν τα ΜΜΕ και δεν αποδέχομαι κανέναν περιορισμό.
      Αξιοσημείωτα είναι τα εξής:
  • Ο τόνος του πρόεδρου ήταν αρκετά ήπιος, σιγανός και κατά κάποιο τρόπο συγκαταβατικός. Αυτό είναι αλήθεια. Μήπως όμως επειδή δεν ήταν σίγουρος για την άποψή του και απλώς νόμισε ότι έτσι χαρακτηρίζει το θέμα μη σημαντικό και δεν του δίνει τις διαστάσεις που πρέπει;
  • Μεγάλη εντύπωση μου έκανε που κανείς δε σηκώθηκε να υπερασπιστεί - όχι εμένα - αλλά το δικαίωμα της ελευθερίας και της διαφάνειας, που είναι δίδυμες αδελφές της Δημοκρατίας, ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης(1). Κρίμα για όλους!!!
      Επειδή ένα τέτοιο περιστατικό έγινε πάλι πριν μερικούς μήνες, όχι με τον ίδιο τον πρόεδρο  αλλά με έναν αντιδήμαρχο αξίζει να ανατρέξετε στην αντίστοιχη ανάρτηση(κλικ ΕΔΩ)

(1) Πρέπει να αναφέρω ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλεξανδρόπουλος ήταν απών, αλλά να πω και το άλλο,  τουλάχιστον περίμενα να αντιδράσει ο κ. Αγραπιδάς, αλλά...τίποτα! 

  •    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου