theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΦΥΡΑΑΣ- ΚΑΦΥΡΑΑΑΣ-ΚΑΦΥΡΑΑ..ΑΣ

ΗΡΩΑΣ Ο ΚΑΦΥΡΑΣ  (1)
{Υπογράφηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Χατζηδάκη η ΣΑΕΠ 401, που ουσιαστικά απελευθερώνει μέρος των χρημάτων του Ταμείου ΕΤΑΕΑ (Ταμείο Μολυβιάτη) για έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας παρουσίασε χθες το μεσημέρι την απόφαση τονίζοντας τα εξής: « Η ΣΑΕΠ 401 υπογράφηκε στις 10-12-12 και αφορά περίπου 50 έργα στον Νομό Ηλείας, μικρά ή μεγάλα, με φορείς εκτέλεσης την Περιφέρεια, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (πρώην Νομαρχία), Δήμους και ΓΟΕΒ, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 15.000.000? και εγκρίνει πιστώσεις για το 2012 περίπου 3.400.00?. Με αυτά τα χρήματα είτε αποπληρώνονται εκτελεσμένα έργα από τους Δήμους, είτε δίνει τη δυνατότητα σε έργα που έχουν γίνει ήδη οι διαγωνισμοί, να προχωρήσει η συμβασιοποίηση τους (να υπογραφούν συμβάσεις σε αυτούς που έχουν επιλεγεί από τον Διαγωνισμό), είτε να προκηρυχθούνε διαγωνισμοί για καινούρια έργα. Συνολικά αφορά έργα 4.250.000? με πιστώσεις 440.000? και θα προκηρυχθούν άμεσα διαγωνισμοί για τρία (3) από αυτά, για τα τρία (3) δημοπρατημένα (όπως φαίνεται και από τον πίνακα), θα προχωρήσει η συμβασιοποίηση τους. Επίσης υπάρχει έργο που αφορά την αποκατάσταση και ενίσχυση της λειτουργίας του δικτύου στα εγγειοβελτιωτικά έργα της Ηλείας για αποφυγή πλημμυρών, προϋπολογισμού 1.000.000 και για έγκριση δαπάνης για φέτος 650.000? και αφορά τις δράσεις που έχει το ΓΟΕΒ. Θεωρούμε το θέμα μια θετική εξέλιξη και θέλω να σας ενημερώσω ότι για αυτό το θέμα ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και ουσιαστικά υπήρχε παρέμβαση χέρι με χέρι για να μεταφέρω για υπογραφή της ΣΑΕΠ 401 στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον Υπουργό. Εκτός από το ότι θα εκτελεστούν έργα, θεωρώ καλή εξέλιξη και την πληρωμή υποχρεώσεων που υπάρχουν σε διάφορους κατασκευαστές. Ζητάμε για το 2013 οι ανάλογες πιστώσεις για αυτή τη χρονιά να μην υπογραφούν στο τέλος του χρόνου, αλλά στις αρχές.»}

Η ανταπόκριση είναι από το φίλο μου ΑΝΩΝΥΜΟ
ΚΥΡΙΕ ΚΑΦΥΡΑ ΕΛΕΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜIΑ ΣΤΑΛΙΑ ΤΣΙΠΑ;
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...
ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............. 
(1) Για τους εκτός των ...τειχών αναγνώστες ο Καφύρας είναι ο αντιπεριφεριάρχης περιφερειακής ενότητας Ηλείας και πρώην νομάρχης Ηλείας που προχθές καταδικάστηκε σε 49 χρόνια (10 εκτιταία) από το Πλημμελειοδικείο Πύργου για τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Πρωτόδικα και Εφέσιμα μεν με αναστολή  αλλά η καρδούλα του το ξέρει... όπως και του άλλου του  μεγάλου λεβέντη της SUGARTOWN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου