theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ SUGARTOWN {2}

ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 
Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΦΩΤΗ 
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ…ΒΟΗΘΟΣ
  Ένα πρόβλημα που υπάρχει για πολλά χρόνια και ενώ ενέχει σοβαρούς κινδύνους εξαιτίας της παράνομης κυκλοφορίας, οι αρμόδιες αρχές, τροχαία και δήμος δεν κάνουν το παραμικρό. Ίσως περιμένουν πρώτα να γίνει το ατύχημα και μετά. Αναφερόμαστε στην αμαρτωλή διασταύρωση του δρόμου που ενώνει την βορειοδυτική πλευρά της πόλης (περιοχή περί τον βιολογικό καθαρισμό) με την εθνική οδό στο ύψος του οικήματος του Παπαφώτη. Κυρίως όμως στην ίδια διασταύρωση καταλήγουν και όλοι οι ερχόμενοι από την κεντρική αρτηρία της πόλης που την ενώνει με τη θάλασσα και που στο γυμνάσιο υποχρεωτικά η κυκλοφορία κατευθύνεται αριστερά. Η εθνική λοιπόν στη συγκεκριμένη διασταύρωση φέρει διπλή γραμμή, οπότε η στροφή αριστερά , προς τον Πύργο,

 απαγορεύεται δια ροπάλου. Και όμως η μεγάλη πλειοψηφία των διερχόμενων αυτοκινήτων παρανομεί και στρίβει αριστερά. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σήμανση εκτός από ένα  STOP για τις ανάγκες της κυκλοφορίας αυτών που στρίβουν δεξιά.
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι ανάγκη να υπάρξει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση με την κατάλληλη σήμανση και ο …Θεός βοηθός (1)
(1)    Άλλο τούτο πάλι. Είναι δυνατόν βοηθός ο Θεός ή να επιβραβεύει την κάθε μ…α του ανθρώπου;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου