theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ: αξιον εστι το τιμημα

ΕΜΠΡΟΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ!!!
      Πολλές φορές προβαίνουμε σε αυτονόητες εξηγήσεις, βεβαιώσεις και παραδοχές.
    Έχουμε και λέμε λοιπόν και διαλαλούμε σε ΟΛΟΥΣ, φίλους και μη ότι η πρωτοβουλία για τον «ΝΕΣΤΟΡΑ», που τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί,  είναι καλοπροαίρετη και άδολη, μακριά από οιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα (πολιτική, κοινωνική, οικονομική) παρά μόνο να συμβάλει   στο κοινό καλό του τόπου μας, που εν προκειμένω είναι η ανάδειξη, το ξέθαμα των αρχαίων μνημείων του δήμου μας από την παγερή σιωπή και αφάνεια.
     Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν, η πρωτοβουλία και οι όποιες επαφές μας δεν σχετίζονται επουδενί με τις συναντήσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Σ.), που έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό με καλά και ελπιδοφόρα μηνύματα.
   Βασική αρχή έχουμε τη συνεργασία και τη σύμπραξη με τους Π.Σ. συλλόγους, καθότι αυτοί αποτελούν, ειδικά στη χαμένη επαρχία, τους μπροστάρηδες του πολιτισμού.
     Έτσι, για όλους αυτούς τους επιτακτικούς λόγους θα παραβρεθούμε στην προγραμματισμένη συνάντηση των Π.Σ. στις αρχές Φεβρουαρίου.
Η ανάγκη να φέρουμε σε πέρας αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη και επιτακτική.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,  ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ! 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
        1) Από προχθές έχουμε παραδώσει τη σημαντική εργασία του Δημοσθένη Περδίκη "ΠΟΥ ΕΚΕΙΤΟ Η ΠΥΛΟΣ" (σελίδες 25)  στο βιβλιοπωλείο του Παναγ. Φιωρέτου, στη Ζαχάρω, εργασία την οποία δημοσιεύσαμε στις τρεις προηγούμενες αναρτήσεις μας.  Όποια η όποιος επιθυμεί είναι εύκολο να την προμηθευτεί.
           2)Σε επόμενες αναρτήσεις θα δημοσιευθούν σχετικά αποσπάσματα από το αξιόλογο βιβλίο ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ του Παναγιώτη Κατερίνη, καθώς και από το σχετικό  άρθρο με τις περσινές ανασκαφές της εφημερίδαςα"τα νέα  της ΚΑΛΙΔΟΝΑΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου