theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΔΑ : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ (1)

ΠΑΡΑΝΕΔΕΙΑ ΟΔΟΣ
      Πριν από μερικά χρόνια, όταν Δ/ντής της 3ης   ΕΔΕΜ Δυτ. Ελλάδας  στην Πάτρα ήταν ο ξάδελφος Ηλίας Κόλλιας, είχε φροντίσει και εκπονήθηκε μια μελέτη για να γίνει δρόμος από το Γιαννιτσοχώρι στον Επικούρειο Απόλλωνα,  παραδίπλα της Νέδας
   Ο λόγος ήταν καθαρά από φιλοπατρία, μαζί με υστεροφημία, όπως ακριβώς για την ανάπλαση και τη φωταγώγηση στον κόμβο της διασταύρωσης στο χωριό.                      Όμως αυτή είναι η αλήθεια, είτε αρέσει είτε όχι σε πολλούς πρώιμους ή όψιμους τιμητές και δη Ζουρτσάνους(1) οι οποίοι τότε είχαν εμπλακεί στο θέμα. Η ουσία είναι ότι υπάρχει  αναθέρμανση του θέματος και αιτία είναι ο κ.Τζαβάρας(2)υφυπουργός ων Πολιτισμού, οπότε υπάρχουν μπόλικες ελπίδες αυτό το σπουδαίο έργο να πραγματοποιηθεί. Μακάρι καθότι τα οφέλη που θα επιφέρει σε όλα τα χωριά και περισσότερο στον Επικούρειο είναι τεράστια!!
(1)           Σε ένα Δ.Σ. που έγινε σχετική αναφορά  και από τον κ. Κρανίτη, που είναι γνώστης της τότε διαδικασίας  και από τον κ. Αγραπιδά που του το υπενθύμισα, δεν είπαν κουβέντα για τον Ηλία, αν και έπρεπε. Σε ένα άλλο δε Δ.Σ. αναφέρθηκε  και ο κ. Αλεξανδρόπουλος, που τόνισε μεν  την φροντίδα να υπάρξει μέριμνα και για το Λέπρεο ώστε να υπάρχει σχετική παράκαμψη, αλλά για αυτόν που πρώτος είχε την και όχι μόνο  τίποτα.
(2)            Σε μια συνάντηση που θα γίνει για την Ημερίδα για το Νέστορα (καλό θα είναι μια χρηγία), προγραμματίζεται να γίνει σχετική μνεία και για το θέμα της Παρανέδειας οδού. Πράγμα που περισσότερο πρέπει να επαναληφθεί από πολλούς κατά τη Ημερίδα, που πιστεύω ότι θα παραβρεθεί. Βεβαίως μακριά από ..ανασχηματισμό.   


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου