theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΖΑΧΑΡΕΪΚΑ ....εκλογικα ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

Από το Μικροπολιτικό

Α]     Έ...ε.ε..ρχεται
            Μεγάλη τιμή για το δήμο μας και όχι μόνο είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί στη πιάτσα της Ζαχάρως. Λέγεται λοιπόν ότι ο συγχρωτισμός  και στην κυριολεξία  ο συναγελασμός  του στρατοπέδου των Πανταζικών με το χωρο της Δεξιάς ή καλύτερα Νεοδεξιάς, που στις τελευταίες εκλογές υπήρξε πολύ έντονος, παίρνει άλλες διαστάσεις. 
κλικ  ΕΔΩ
Φημολογείται λοιπόν και όχι μόνο, γιατί όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, ότι  όλοι αυτοί οι παράγοντες και παραγοντίσκοι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Λαμπρόπουλου (όχι δα του αντιδήμαρχου...) επειδή δεν βρίσκουν έναν ικανό υποψήφιο για τις νέες εκλογές προσανατολίζονται στο νέο αστέρι της παράταξής τους, την κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Πολλοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι το θέμα είναι τελειωμένο. Η κυρία Βουλευτής με τόσες περγαμηνές και τίτλους θα κατέλθει στο στίβο των εκλογών του δήμου μας. Δεν είναι μεγάλη μας τιμή; 
Β]     Άγνωστος Χ
     Οι Συριζαίοι του δήμου μας συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν και ένα θέμα που τους ταλανίζει είναι  τι θα κάνουν στις νέες δημοτικές εκλογές.  Μέχρι τώρα υπερισχύει η άποψη ότι πρέπει να κατέβουν μόνοι τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. 
Μάλιστα λέγεται ότι έχουν κατασταλάξει και στο πρόσωπο του  υποψήφιου  που θα είναι μια κυρία εκπαιδευτικός που κατοικοδιαμένει μεν στην στην Αθήνα αλλά χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής από την ντόπια κοινωνία. 
 Δυστυχώς έχουν επικρατήσει μεγαλομανείς, δογματικές αντιλήψεις και περί κουκιών και άλλα τέτοια,  που κάποτε τις κατηγορούσαν ως κουκουεδίστικες. Μα καλά αφού επιλέγουν το μέτρημα των κουκιών  γιατί χολοσκάνε και προβληματίζονται για τον υποψήφιο, αφού διαθέτουν και μάλιστα  δυο πολύ βαριά όπλα, τους δυο υποψήφιους βουλευτές από τη Ζαχάρω;
Καθείς ότι είναι και ότι έχει.
Γ]Τσε Γκεβάρα
       Μετά τις βουλευτικές εκλογές, ένα άτομο το παίζει μεγάλος επαναστάτης με τα όλα του... Από ύφος και στιλ  άλλο τίποτα...  Ασχέτως εάν είναι όψιμος αριστερός και μάλιστα της χειρότερης κοπής, της κακιάς συμφοράς, που λένε. Νομίζει ο αδαής ότι φόρεσε μια κονκάρδα και έγινε Τσε Γκεβάρα.....Τι να κάνουμε ονόματα δε λέμε αλλά κάνει μπαμ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου