theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

Δεν ξέρω αλλά πιστεύω  το σχόλιο του Αργύρη Παύλου που δημοσιεύθηκε στις 15/3 στην ανάρτηση "Ο Αργύρης ...δήμαρχος" δεν έπεσε στην αντίληψή των περισσοτέρων σας. Προκειμένου λοιπόν να ακουστεί πλατιά  η φωνή και  του αγαπητού Αργύρη, και επειδή θέλουμε να μην υπάρχει κανένα παράπονο και προς άρση όποιας παρεξήγησης, το σηκώνουμε σε ανάρτηση μαζί με τη μικρή, δική μας απάντηση.  


Αργύρης Παύλος: [ΦΙΛΕ ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ.ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΌ΄΄ΤΕΛΕΝΤΟ ΣΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΄΄ΓΡΑΨΕΙ ΄΄ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ . ΩΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ . 
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ,ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ .ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΚΡΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ] .  

  Αγαπητέ Αργύρη, αρχικά ζητώ συγνώμη εάν τα εξέλαβες σαν ειρωνείες και υπονοούμενα. Όμως με αδικείς κατάφορα καθότι εγώ στα είπα στα ίσια στο μαγαζί σου, μπροστά μάλιστα και στην αδελφή σου. Σου είπα λοιπόν ότι λα καλά και ωραία αλλά έχεις πάρει λάθος θέση με τους ανθρώπους που έχεις μπλέξει" Αυτό τα λέει όλα! Μη ξεχνάς δε ότι κι ο λαός, κάπου-κάπου κάνει λάθος. Κατάλαβες;
Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
Πάντα δικό σου αλλά όχι μαζί σου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου