theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο Ν  ΚΑΙ
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο Ν


      Βεβαίως-βεβαίως γιατί να μην περιαυτολογήσουμε και να μην το έχουμε φανερό καμάρι; Δεν είναι δα και μικρό πράγμα, αντιθέτως τεράστια επιτυχία, που σήμερα πρώτοι και κατά αποκλειστικότητα  παρουσιάζουμε τον καινούργιο υποψήφιο δήμαρχο Ζαχάρως στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όποτε κι αν γίνουν.
  Όπως λοιπόν διαφαινόταν εδώ και καιρό στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ Ζαχάρως υπήρχε έντονη ζύμωση και γίνονταν συνεχείς συζητήσεις και κόντρα συσκέψεις επί συσκέψεων για το αν έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο. Η καθοριστική απόφαση ελήφθη κατά τη χθεσινοβραδινή μυστική συνεδρίαση της Τοπικής Γραμματείας.  Μάλιστα έγινε και υπό την παρουσία, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Ηλείας του   ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη, οποίος ήταν και βασικός εισηγητής. 
    Αποφασίσθηκαν λοιπόν επί λέξει τα εξής: 
  •  Είναι αδήριτη ανάγκη να προβούμε σε μια δυναμική κάθοδο, προκειμένου να συσπειρώσουμε τις πολλές αλλά διάσπαρτες δυνάμεις στο δήμο.
  •  Το ψηφοδέλτιο δεν θα είναι ακριβώς κομματικό αλλά ενωτικό και πλατύ, οπότε θα γίνει πρόταση και στις άλλες αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου.
  •  Αποκλείουμε οποιαδήποτε επαφή και σχέση με τους Πανταζικούς και στους δύο γύρους και με όποια μορφή κι αν συμμετέχουν αυτοί στις εκλογές.
  • Προκειμένου να εξασφαλισθούν όχι μόνο η επιτυχής συμμετοχή αλλά και οι πιθανότητες ακόμα για την ίδια τη δημαρχία να είναι υψηλές πρέπει  ο σύντροφος που θα ηγηθεί να διαθέτει την ικανότητα σύσφιξης των συντρόφων και οπαδών μας αλλά και της εμφιλοχώρησης στους άλλους χώρους.
  •  Το καταλληλότερο άτομο με όλα αυτά εχέγγυα είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΡΟΣ.  
  Υπόψη η απόφαση ήταν ομόφωνη αν και ισχύει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός. 
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ,  ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΌΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟ ΜΟΥ!

ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ 
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ  ΔΗΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου