theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εγκληματικός και στοχευμένος τρομοκρατικός εμπρησμός στη Δίβρη Ηλείας


ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
            Ο κακόβουλος μεταμεσονύκτιος εμπρησμός του άριστα φυλασσόμενου αυτοκινήτου μου με ένα πεντόλιτρο βενζίνης δεν είναι απλή ενέργεια, είναι μια μεθοδευμένη μικρή τρομοκρατική πράξη που είχε προφανή στόχο να φιμώσει τη φωνή μου, ως ενεργού πολίτη. Από μεγάλη τύχη και την αυτοθυσία ενός ανθρώπου που με κίνδυνο της ζωής του έσβησε το φλεγόμενο όχημα, γλίτωσαν στο παρά πέντε από το παρανάλωμα του πυρός το «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»  με την Βιβλιοθήκη των 10.000 τόμων βιβλίων, ο παραδοσιακός Ξενώνας και τα παρακείμενα σπίτια.
Περιμένω και ελπίζω η Αστυνομία Ηλείας και η Πυροσβεστική Αρχ. Ολυμπίας (που ομολογουμένως έσπευσαν και έδρασαν αστραπιαίως) να αναζητήσουν τους εγκληματίες δράστες στους γνωστούς και μη εξαιρετέους κύκλους παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου της περιοχής μας (που γνωρίζει πολύ καλά η Αστυνομία). Επιπροσθέτως δε, συνδυάζω και το γεγονός ότι προ ολίγων ημερών ότι ο κ. Εισαγγελέας Ηλείας με κάλεσε να καταθέσω την άποψη μου πάνω στην αποκαλυφθείσα  από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» σκανδαλώδη υπόθεση των 4 εκατομμυρίων Ευρώ, για αναδάσωση του ελατοδάσους της Λαμπείας που δεν κάηκε ποτέ!...  
Δίβρη 1η  Απριλίου 2013
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, Πρόεδρος του «ΠΝΕΥΜΑΤΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ» και της Κίνησης Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» - Εκδότης του περιοδικού «ΔΙΒΡΗ»)
Θ. Κόλλιας : Αγαπητέ Σωτήρη Σωτηρόπουλε, ενώνω  τη φωνή μου μαζί σου για να βροντοφωνάξουμε σε αυτά τα ανθρωπάκια και τους πατρόνες τους ότι τέτοιες ποταπές και τρισάθλιες ενέργειες ΠΟΤΕ δεν θα μας σταματήσουν σε αυτό που μας επιβάλει η κοινωνική μας συνείδηση για το σωστό και το δίκαιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου