theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ [Περιφερειακό Πάρκο Λίμνης Καϊάφα και Θαλάσσιας περιοχής Κυπαρισσιακού Κόλπου]


            Η Εθελοντική Πολιτιστική  Κίνηση Πολιτών Ζαχάρως, επιδιώκει και προγραμματίζει τη διοργάνωση εκδήλωσης – ημερίδας στην πόλη της Ζαχάρως με θέμα: 
Σχέδιο Π.Δ. [Περιφερειακό Πάρκο Λίμνης Καϊάφα 
και Θαλάσσιας περιοχής Κυπαρισσιακού Κόλπου]
       Σκοπός είναι  η εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων δημοτών για το περιώνυμο θέμα του Π.Δ. που είναι τόσο σημαντικό για την περιοχή μας και τόσος ντόρος γίνεται στη μικρή μας κοινωνία με θεμιτές αμφισβητήσεις, και έντονες αντιπαραθέσεις.
          Τονίζεται δε  ότι:
  •       Στην Ημερίδα γίνονται προσπάθειες να συμμετέχουν από την πλευρά της Πολιτείας, ένας από τους πλέον καθύλη αρμόδιους καθώς και ένας εκπρόσωπος από το Μελετητικό Γραφείο που εκπόνησε την αντίστοιχη Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη.
  •         Θα προσκληθούν να συμμετέχουν:
           -   η Δημοτική Αρχή του δήμου μας 
          -  οι   Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης καθώς και
          -  οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

        Προσανατολιζόμαστε με τον ποιο πιθανό χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο  μετά το Πάσχα αφού προηγούμενα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή  "ΑΝΘΗΣΤΗΡΙΑ" στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως που οργανώνεται από την ίδια κίνηση και για την οποία περισσότερο θα σας ενημερώσουμε σύντομα.


       Παρεμπιπτόντως σχετικά με την αξιοποίηση και την ανάπτυξη του Καϊάφα που λεπτομερώς αναφερθήκαμε προχθές στις 11 του μήνα, σε όλους τους δημότες υπάρχει μεγάλη καχυποψία και προβληματισμός. Και έχουν μεγάλο δίκιο.Το παρακάτω βίντεο είναι ένα μικρό δείγμα και τα λέει όλα: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου